Az autóban fojtották meg az újpesti autókereskedőt

Vágólapra másolva!
Nem bírták sokáig magukban tartani a titkukat, és hamar bevallották, hogy meggyilkolták az újpesti luxusautó-kereskedőt. A három férfi tartozott a 47 éves kereskedőnek. Elcsalták az otthonából, beültették az autójukba, ahol egy dróttal megfojtották, majd a holttestet Szentendre külterületén ásták el. 
Vágólapra másolva!

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, a rendőrség rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a meggyilkolt luxusautó-kereskedő ügyében. Ott kiderült, hogy a május 6-án eltűnt újpesti férfinek három ismerőse tartozott.

Hogy az adóságot ne kelljen megadniuk, eldöntötték, hogy megölik az autókereskedőt.

A Bors szerint a férfinek azt mondták, hogy mutatni akarnak neki valamit, így csalták el Újpestre, ahol ketten felvették az autójukkal, és Szentendrére vitték. Oda, ahol harmadik társuk már várta őket. A 47 éves Antal Csaba az anyósülésen ült, míg a három férfi közül az egyik mögötte.

Hirtelen egy drótot tekert a nyaka köré, és megfojtotta a vállalkozót.

Holttestét kivették az autóból, aztán egy előre megásott gödörbe tették és elföldelték.

A gyilkosságot azonban nem úszhatták meg: a rendőrök kiderítették, hogy ki láthatta utoljára élve Antal Csabát. Mivel a három férfi találkozót kért tőle a rendőrök ezért hallgatták ki őket. Már akkor is ellentmondásokba ütközött egyikük vallomása. Aztán múlt hét csütörtökön újra behívták őket a nyomozók, amikor is már mindhárman ellent mondtak saját maguknak.

Míg egyikük megtagadta, hogy vallomást tegyen, ketten végül beismerték a gyilkosságot, és elvezették a nyomozókat oda, ahol elásták a vállalkozót.

A gyilkossággal gyanúsított férfiak egyébként jó barátok. Ketten budapestiek, egyikük pedig szentendrei. Mindegyiküket őrizetbe vették, a Budai Központi Kerületi Bíróság pedig tegnap elrendelte a letartóztatásukat.