Trócsányi László optimista a részvételt és a várható eredményt illetően

TRÓCSÁNYI László
Budapest, 2019. május 26. Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője leadja szavazatát családja körében az európai parlamenti (EP) választáson a XII. kerületi Tamási Áron Általános Iskolában kialakított 36-os szavazókörben 2019. május 26-án. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP listavezetője, igazságügyi miniszter a részvételi adatokra és az eredményekre vonatkozó újságírói kérdésre azt mondta: „Optimista vagyok". Trócsányi László családja körében adta le voksát az európai parlamenti választáson a főváros XII. kerületében.
Vágólapra másolva!

Trócsányi László rövid nyilatkozatában azt mondta, úgy gondolja, sokan fognak elmenni szavazni, az EP-választás tétjét sikerült elmondani a választópolgároknak.

Trócsányi László leadja szavazatát családja körében az európai parlamenti választáson a XII. kerületi Tamási Áron Általános Iskolában kialakított 36-os szavazókörben 2019. május 26-án Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Szerinte nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában többen fognak választani mint öt évvel ezelőtt.

Pontosan mennyien, azt majd meglátjuk, de azt gondolom az öt évvel ezelőtti választáshoz képest Magyarországon is többen fognak elmenni szavazni - mondta a kormánypártok listavezetője.