Nőktől csal ki pénzt Damu Roland

Damu Roland
Vágólapra másolva!
Egy nő azzal vádolta meg Damu Rolandot, hogy pénzt akart kicsalni tőle. A színész eljátszotta, hogy szerelmes belé, majd több százezer forintot kért tőle, különféle okokra hivatkozva. A nő nem dőlt be az átverésnek. Utólag kiderült, hogy nem ő az egyetlen, több nőt is megpróbált átverni – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Damu Roland 2015-ben szabadult ki a börtönből, miután négy és fél évre ítélték

nemi erőszak és bántalmazás miatt.

Ezek után eltűnt a nyilvánosság elől, főpincérként kezdett dolgozni egy budapesti étteremben. Nemrég viszont otthagyta a munkáját, és újra színészkedni kezdett, talán pont ezért fogyott el a pénze.

Egy neve elhallgatását kérő nő azzal kereste meg a Ripostot, hogy Damu Roland pénzt akart kicsalni tőle.

Az interneten ismerkedett össze a színésszel, aki gyorsan kezdeményezni kezdett.

Forrás: Ripost

– mesélte a nő, akit meglepett az udvarlás. Elmondása szerint Damu Roland nagyon erőltette az ismerkedést, minél előbb szeretett volna találkozni vele személyesen is. Pár üzenet után a színész vonatra ült, és elindult a gyanútlan nőhöz vidékre.

"Szilveszter előtt két nappal eljött hozzám, ez Budapesttől 180 kilométer.

Igent mondtam a találkozóra, úgy gondoltam, hogy személyesen valóban jobban lehet ismerkedni. Ezzel nem is lett volna semmi baj, viszont az fura volt, hogy pár nap után már közös programot tervezett velem és a szüleimmel" – mondta a nő, aki később Budapestre utazott, hogy találkozzon a férfival. A nő szerint a találkozó nem sikerült túl jól,

Damu folyamatosan a szerelmével bombázta őt, ehhez képest több órára egyedül hagyta.

Ezek után vált világossá a nőnek, hogy mit is akar tőle a színész valójában.

Forrás: Ripost

A nő kedvesen jelezte Damunak, hogy szeretne, de nem tud és nem is fog segíteni neki. Ezt a színész nem tudta elfogadni, hazugságokkal akarta meggyőzni a nőt.

- írta üzenetében a nőnek Damu Roland.

Miután nem kapta meg a pénzt, letiltotta a nőt. A kiszemelt áldozat később a közösségi oldalán megosztotta a történteket, és kiderült, hogy nem ő volt az első, akit megpróbált átverni.

Hasonló módszerrel próbálta meg őket rászedni, és amikor nem jött össze neki, őket is letiltotta és eltűnt az életükből.

"Két lánnyal is beszéltem, akik hasonló cipőben jártak, mint én. Tőlük is pénzt akart, és hogy megkapja, képes volt olyan dolgokról hazudni, amivel még viccelni sem lenne szabad.

Amíg nekem azt állította, hogy az elhunyt nagybátyja temetésére kell egy nagyobb összeg, addig egy másik lánynak már a fogadott édesanyját temette.

Tőlem először 225 ezret akart, aztán 180 ezer forintot, egy tatabányai lánytól pedig szintén 200 ezret kért, majd miután nem kapta meg, amit akart, előjött az agresszív énje" – mondta nő, elmondása szerint Damu Rolandot hasonló esetért már elítélte a bíróság egyszer.

A nő reméli, hogy most már végleg lezárhatja ezt az ügyet, és minél több emberhez eljut, mit művel a nőkkel a színész. A Ripost az üggyel kapcsolatban megpróbálta megkeresni Damu Rolandot, de a cikkük megjelenéséig nem vette fel a telefonját, és nem reagált az üzenetekre.