Nőktől csal ki pénzt Damu Roland

2019.05.24. 12:07

Egy nő azzal vádolta meg Damu Rolandot, hogy pénzt akart kicsalni tőle. A színész eljátszotta, hogy szerelmes belé, majd több százezer forintot kért tőle, különféle okokra hivatkozva. A nő nem dőlt be az átverésnek. Utólag kiderült, hogy nem ő az egyetlen, több nőt is megpróbált átverni – írja a Ripost.

Damu Roland 2015-ben szabadult ki a börtönből, miután négy és fél évre ítélték nemi erőszak és bántalmazás miatt. Ezek után eltűnt a nyilvánosság elől, főpincérként kezdett dolgozni egy budapesti étteremben. Nemrég viszont otthagyta a munkáját, és újra színészkedni kezdett, talán pont ezért fogyott el a pénze.

Egy neve elhallgatását kérő nő azzal kereste meg a Ripostot, hogy Damu Roland pénzt akart kicsalni tőle. Az interneten ismerkedett össze a színésszel, aki gyorsan kezdeményezni kezdett.

Forrás: Ripost

Tavaly decemberben, éppen az ünnepek előtt írt rám a Facebookon. Először el sem akartam hinni, hogy valóban ő az, de aztán küldött nekem egy videót, amivel bizonyította, hogy nem valamiféle átverés áldozata vagyok – mesélte a nő, akit meglepett az udvarlás. Elmondása szerint Damu Roland nagyon erőltette az ismerkedést, minél előbb szeretett volna találkozni vele személyesen is. Pár üzenet után a színész vonatra ült, és elindult a gyanútlan nőhöz vidékre.

"Szilveszter előtt két nappal eljött hozzám, ez Budapesttől 180 kilométer. Igent mondtam a találkozóra, úgy gondoltam, hogy személyesen valóban jobban lehet ismerkedni. Ezzel nem is lett volna semmi baj, viszont az fura volt, hogy pár nap után már közös programot tervezett velem és a szüleimmel" – mondta a nő, aki később Budapestre utazott, hogy találkozzon a férfival. A nő szerint a találkozó nem sikerült túl jól,

Damu folyamatosan a szerelmével bombázta őt, ehhez képest több órára egyedül hagyta.

Ezek után vált világossá a nőnek, hogy mit is akar tőle a színész valójában.

Miután hazajöttem, írt egy üzenetet, hogy pénzre van szüksége, mivel nem dolgozott 10 napig, és ez hatalmas kiesést jelent neki. Nem tudta kifizetni az albérletet, a számláit és a gyerektartását sem. Megkérdezte, mekkora összeget tudok neki adni, és hogy biztosan pénzhez jusson, még a csillagokat is lehozta volna nekem az égről.

Forrás: Ripost

A nő kedvesen jelezte Damunak, hogy szeretne, de nem tud és nem is fog segíteni neki. Ezt a színész nem tudta elfogadni, hazugságokkal akarta meggyőzni a nőt.

225 ezer kell. Nagyon fontos, hogy hétfőn fizessek. Albérlet, rezsi, tv, gyerektartás. Nem akarom, hogy bajom legyen. Az a baj, hogy decemberben beteg voltam 10 napig. Január 15-én vissza tudom adni a pénzedet" - írta üzenetében a nőnek Damu Roland.

Miután nem kapta meg a pénzt, letiltotta a nőt. A kiszemelt áldozat később a közösségi oldalán megosztotta a történteket, és kiderült, hogy nem ő volt az első, akit megpróbált átverni. Hasonló módszerrel próbálta meg őket rászedni, és amikor nem jött össze neki, őket is letiltotta és eltűnt az életükből.

"Két lánnyal is beszéltem, akik hasonló cipőben jártak, mint én. Tőlük is pénzt akart, és hogy megkapja, képes volt olyan dolgokról hazudni, amivel még viccelni sem lenne szabad. Amíg nekem azt állította, hogy az elhunyt nagybátyja temetésére kell egy nagyobb összeg, addig egy másik lánynak már a fogadott édesanyját temette. Tőlem először 225 ezret akart, aztán 180 ezer forintot, egy tatabányai lánytól pedig szintén 200 ezret kért, majd miután nem kapta meg, amit akart, előjött az agresszív énje" – mondta nő, elmondása szerint Damu Rolandot hasonló esetért már elítélte a bíróság egyszer.

Úgy tudom, egy másik nőtől 2 millió forintot csalt ki, amit aztán nem akart visszaadni. Szerencsére a lánynak volt bizonyítéka, így bíróság elé vitte az ügyet, és meg is nyerte a pert. Damunak apránként kellett visszafizetnie az adósságát.

A nő reméli, hogy most már végleg lezárhatja ezt az ügyet, és minél több emberhez eljut, mit művel a nőkkel a színész. A Ripost az üggyel kapcsolatban megpróbálta megkeresni Damu Rolandot, de a cikkük megjelenéséig nem vette fel a telefonját, és nem reagált az üzenetekre.