Sólyi gyerekgyilkosság: féltékenység miatt kellett a kislánynak meghalnia

gyerekgyilkosság, sólyi kislány
Vágólapra másolva!
Tavaly májusban, az akkor 16 éves F. Ferenc brutális kegyetlenséggel végzett egy 8 éves kislánnyal Sólyon. A férfi vonzódott hozzá, a gyerek viszont az egyik barátjáról kezdett neki beszélni. Ez nem tetszett F. Ferencnek, féltékenységből végzett a lánnyal – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az ügyészség kedden emelt vádat az ellen a 17 éves kamasz ellen, aki tavaly május 18-án meggyilkolt egy 8 éves sólyi kislányt.

A vádiratból kiderült, hogy miután megismerkedett egymással a lány és a fiatal férfi, F. Ferencben szexuális vágy alakult ki iránta.

A gyilkosság napján a Séd patak partján lévő, erdős résszel szegélyezett ösvényen a régi papírmalom romjaihoz sétáltak.

Beszélgetés közben a kislány a férfi egyik barátját kezdte el dicsérni, amitől F. Ferenc féltékeny lett.

Bosszút akart állni, meg akarta ölni a 8 éves kislányt.

Forrás: police.hu

A sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja elhitette áldozatával, hogy egy bűvésztrükköt fog mutatni neki, amihez a háta mögött össze kell kötnie a két kezét. A kislány belement. A fiú a patakhoz vitte, ahol többször a víz alá nyomta a fejét.

Ezek után egy kődarabbal többször is fejbe vágta. Félig levetkőztette, aztán visszatette a vízbe, és kikötötte hínárral, hogy ne sodródjon el.

A kislány ekkor még élt. A szakértő szerint a vízbe fulladt bele.

A 8 éves Adrienn apja a Blikknek sírva beszélt arról, hogy reméli, hogy a gyilkos megkapja a méltó büntetését.

– mondta a lapnak a kislány apja.

Az ügyészség aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett gyilkosság miatt emelt vádat a férfi ellen. Az ügy a Veszprémi törvényszéken fog folytatódni.