Lövöldözés volt Budapesten

Egyetemre készült a 19 éves lányt, akit egy pótkerék zúzott össze az M1-esen rendőrség sziréna rendőrautó
Vágólapra másolva!
Egy férfi jelentette be a rendőrségen, hogy ma este Budapesten, a VIII. kerületi Magdolna utcában egy korábbi vitájuk miatt két férfi beállt az autója elé, hogy ne tudjon elhajtani. Ezután egy harmadik társuk gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök azonnal keresni kezdték a lövöldözőt. A két férfit, akik a kocsi elé álltak, sikerült elfogniuk, harmadik társukat pár órával később a VIII. kerületi Orczy úton fogták el a józsefvárosi nyomozók.

A rendőrök mindhárom férfit előállították a kerületi kapitányságra, és ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Azt a két férfit, akik a kocsi elé álltak, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. Társukról kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését, így őt a kihallgatását követően a számára kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe viszik – írja a Police.hu.