Megint lelepleződtek az ellenzék szánalmas hazugságai

2019.05.15. 19:57

Az ellenzéki politikusok és az ellenzéki sajtó legújabb nevetséges hazugságain nevettek ismét a Hír TV Keménymag című műsorának vendégei, Dezse Balázs, Apáti Bence és Jeszenszky Zsolt. Az adás műsorvezetője Velkovics Vilmos volt. Most éppen Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök washingtoni találkozója kapcsán csináltak bohócot magukból a balliberális propagandamédia alkalmazottai.

Jeszenszky Zsolt egy „Teljesen elszigetelődött” feliratú pólóban jelent meg a stúdióban. Emlékeztetett, hogy az Orbán Viktor–Donald Trump találkozó narratívája az ellenzéki médiumoknál óránként változott, akár tökéletes ellentétében önmagának.

Tök mindegy, hogy mi történik, vagy mi a valóság. Mindig tudnak egy olyan narratívát kitalálni rá, ami az ő szívüknek kedves, vagy ami elhiteti velük azt, amit el szeretnének hinni– fogalmazott Jeszenszky Zsolt.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa szerint egyértelmű, hogy vágyvezérelt újságírás történt. Amíg Orbán Viktor a Fehér Házban tárgyalt, Márki-Zay Péternek és Kész Zoltánnak vakrandin volt jelenése Washingtonban. Tárgyaltak, de nem tudni kivel, nem politikusok, hanem anonimitást kérő valakik fogadták ugyanis őket.

A műsort teljes egészében itt lehet megnézni: