Novák Előd állítja, hogy a Jobbik csalt az ajánlóívekkel

Novák Előd Attila alelnök beszél FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS gesztikulál KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré MOZOG politikus szavazás SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Ózd, 2014. november 9. Novák Előd, a Jobbik alelnöke eligazítást tart a párt választási megfigyelőinek Ózdon a megismételt önkormányzati választás napján, 2014. november 9-én. A városban az október 12-i polgármester-választást azért kell megismételni, mert az eredményt a Debreceni Ítélőtábla megsemmisítette. Akkor a legtöbb voksot a jobbikos Janiczak Dávid kapta, 66-tal többet, mint Fürjes Pál, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
A Hír TV május 10-i híradójából kiderült, hogy a Jobbik korábban csalt az ajánlóívekkel. Ezt Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa árulta el. A Hír TV ajánlója több műsorra is felhívja a figyelmet.
Vágólapra másolva!

A Hír TV május 10-i híradójából kiderült, hogy a Jobbik esetében számos olyan ajánlóív volt, amelyben személyek adatait hamisították alá.

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa azt mondta, hogy az íveken olyan aláírások is szerepelnek, akik bár korábban a Jobbik támogatói voltak, így az egykor jobboldali párt törvénytelenül rögzíthette a személyes adataikat,

azonban ma nem írtak alá a Jobbik Magyarországért mozgalomnak.

Novák Előd Forrás: MTI/Vajda János

A Troll című műsorban Szarvas Szilveszter, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente arról beszélt, hogy a néppárti vezetők nem látják, hogy politikai csatározásból Orbán Viktor kormányfő nem kerülhet ki vesztesként.

Az Európai Híradóban Pászkán Zsolt Románia-szakértő, arról beszélt, hogy a román kampányban sincs EU-hangulat, a román kampány is belpolitikai kampány, amely főleg egymás gyalázásában merül ki.

Az Informátorban arról kérdezték Gyurcsány Ferencet, hogy ki a szívének legkedvesebb Dobrev-rokon a családban. A Hír TV Informátor című műsorának stábja feldolgozta az Apró-Dobrev-klán dossziéját.

Az Őszintén című műsorban Stefka István mesél életéről. Stefka több mint negyven éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt, és ír ma is.

A Magyarország Élőben című műsorban Farkas Örs politológus elemezte az ellenzék EP-kampányát. Itt azt mondta, hogy az ellenzék EP-kampánya következetlen. Szintén ebben a műsorban szólalt meg Tánczos Barna, az RMDSZ szenátora, aki úgy vélte: a következő EP-ciklusban nagyon erős képviselete lesz a magyarságnak.