Brüsszel legalizálná az illegális migrációt

Horizontal FILE D'ATTENTE MIGRATION ET IMMIGRATION MIGRANT BARRIERE DE SECURITE POLICE POLICIER
Migrants and refugees wait in front of the city hall to have their situation examined and to obtain emergency accommodation in Nantes, western France, on July 23, 2018, following the evacuation by police of their camp at the Daviais square. French police on July 23, 2018 cleared some 450 Sudanese and Eritrean migrants from a park in the western city of Nantes where they had been camping for more than a month. / AFP PHOTO / Sébastien SALOM GOMIS
Vágólapra másolva!
A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy véli, az európai embereket foglalkoztató legnagyobb kérdés a migráció, ezért az európai parlamenti választáson Európa fontos döntést hoz. Bakondi György azt mondta, a bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt migránsvízummal, névtelen bankkártyákkal és állandó migrációs útvonalak nyitásával.
Vágólapra másolva!

A május 26-ig választáson az európai polgárok arról dönthetnek, hogy ezt az elhibázott migrációs politikát szeretnék folytatni, vagy változtatni akarnak rajta. A téves döntés visszafordíthatatlan változásokat hozhat Európa jövőjében – emelte ki.

Hozzátette,

Kelet-Európában az a kérdés, hogy megvédhetőek-e az országok, Nyugat-Európában viszont az, hogyan lehet együtt élni a migrációval, ott ugyanis a lakosság 10-20 százaléka muszlim.

Európa biztonságát veszélyeztetik a volt Iszlám Állam területéről hazatérni akaró, a harcokban részt vevő nyugat-európai állampolgárok is. Koszovó és Bosznia már megnyitotta előttük a határt, más országok még nem hoztak döntést – ismertette.

Brüsszel legalizálná az illegális migrációt (Képünk illusztráció) Forrás: AFP/Sebastien Salom Gomis

Bakondi György közölte,

az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor miniszterelnök politikája, és ebbe az irányba képzelik el a jövőt.

Kitért arra is: a migráció folytatódik, Görögországban, Macedóniában és Boszniában is nőtt az érkező bevándorlók száma.