Rengeteg a baleset, sorra borulnak az árokba az autók

Vágólapra másolva!
A rossz időjárás és a csúszos utak miatt rengeteg baleset történik ország szerte. Az árokba borult kocsikról, össze ütközött autókról folyamatosan tájékoztat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
Vágólapra másolva!

16:46 – Egy körforgalom virágágyásába hajtott egy autó Székesfehérváron

Behajtott a körforgalom közepén ültetett virágágyásba és meghibásodott egy autó hétfő délután a székesfehérvári Úrhidai úton. Egy ember megsérült a balesetben.

16:27 – Személyautó és kamion karambolozott Csákvárnál

Személyautó és kamion ütközött össze a Fejér megyei Csákvár és Vértesboglár között. A tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy sérültet a személyautóból, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszon teljes szélességében lezárták az utat.

16:26 – Teherautó és gépkocsi ütközött a 6-as főúton

Összeütközött egy teherautó és egy gépkocsi hétfő délután Baranya megyében, a 6-os főút Zengővárkony és Mecseknádasd közötti szakaszán. A helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset során egy ember megsérült.

16:08 – Árokba borult egy autó Demjénnél

Árokba csapódott, és a tetejére borult egy autó a 25-ös főúton, Demjén térségében. Az autóban ketten utaztak, őket a mentők vizsgálják. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom.

15:06 – Két autó karambolozott Szigetszentmiklóson

Összeütközött két autó a Tököli úton. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők látják el.

15:05 – Kigyulladt egy teherautó Veszprémvarsánynál

Összeütközött két teherautó a 82-es főúton, Veszprémvarsány közelében, majd az egyik az ütközéstől kigyulladt. Az egyik teherautó műtrágyát szállított, ezért a katasztrófavédelmi mobil labor is a helyszínre tart. Az út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

14:33 – Kamionnal ütközött egy autó Dunavarsánynál

Autó és kamion karambolozott az 51-es főúton, Dunavarsány térségében. A tűzoltók egy sérültet kiemeltek az autóból, majd átadták őt a mentőknek. Az 51-es főút érintett szakaszán a mentés ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

14:31 – Frontális karambol a 2-es főúton

Összeütközött két autó Pest megyében, a 2-es főút Vác és Szendehely közötti szakaszán. A mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták. A balesetben több ember megsérült, őket a mentők látják el.

14:28 – Árokba borult egy autó Százhalombattánál

Árokba borult egy kocsi Százhalombatta külterületén, a 6-os főútra vezető bekötőúton. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők ellátták.

14:00 – Árokba borult egy kamion az 1-es főúton

Lesodródott az úttestről, és az árokba borult egy kamion Komárom-Esztergom megyében, az 1-es főút tatabányai szakaszán. A balesetben senki nem sérült meg.

13:51 – Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M0-son

Egy autó a szalagkorlátnak ütközött egy autó az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, az 59-es kilométernél. Elsődleges információk szerint nem sérült meg senki.

13:10 Árokba hajtott egy autó Vigántpetendnél

A 77-es főúton Kapolcs és Vigántpetend között történt a baleset. Senki nem sérült meg.

12:10 Árokba borult egy autó a Nyírbogát és Nyírgelse közötti úton

Lesodródott az útról és árokba borult egy autó hétfő délben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nyírbogát és Nyírgelse közötti úton.

12:07 - Autóbusz és kocsi karambolozott Esztergom és Dobogókő között, több ember megsérült

Összeütközött egy autóbusz és egy kocsi hétfő délben Komárom-Esztergom megyében, az Esztergom és Dobogókő közötti úton. A balesetben több ember megsérült, őket a mentők ellátják.

11:39 - Kamion és autó ütközött a 66-os főúton

Egy kamion és egy autó ütközött össze a 66-os főúton, a Baranya megyei Magyarszék térségében. A balesetben egy ember megsérült. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

11:31 - Árokba borult egy autó a 73-as főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kocsi hétfő délelőtt Veszprém megyében, a 73-as főút Veszprém és Csopak közötti szakaszán. A balesetben egy ember megsérült.

11:00 - Teherautó és kocsi ütközött az 1-es főúton, egy ember meghalt

A baleset Komárom-Esztergom megyében, az 1-es főút Ács és Gönyű közötti szakaszán történt. Az ütközésben egy ember meghalt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat Bana irányába terelik.

10:43 - Kisteherautók karamboloztak Nyíregyházán

Nyíregyházán az Orosi úton történtént balesetben egy ember megsérült. Két kisteherautó ütközött össze hétfő délelőtt.

10:20 - Debrecen külvárosában is baleset történt

Debrecenben a Bartók Béla úton is baleset történt, három ember sérült meg, amikor összeütközött két személyautó hétfő délelőtt.

10:16 - A 63-as főúton is két autó ütközött

Ketten megsérültek a 63-as főút Tolna megyei, Szedres és Szekszárd közötti szakaszán, amikor összeütközött két gépkocsi hétfő délelőtt. A baleset során két ember sérült meg.

10:11 - Két autó karambolozott Bács-Kiskun megyében, egy ember megsérült

Összeütközött két személyautó hétfő délelőtt Bács-Kiskun megyében, a Kiskunfélegyháza és Fülöpjakab közötti úton. Elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Korábban is történtek balesetek

Összeütközött két kocsi és egy kisbusz

hétfő délelőtt Fejér megyében, a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán, a Palotai úti körforgalom közelében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

A 61-es főút Simontornya és Cece közötti szakaszán

lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy autó

hétfő kora délelőtt. A balesethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Az 51-es főút Kiskunlacháza és Dömsöd közötti szakaszán szintén

lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó

hétfő délelőtt. A balesethez Ráckevéről érkeztek ki az önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a kisteherautót. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.