Elgázolt egy embert, mert nem tetszett neki, hogy megelőzték

Vágólapra másolva!
Nem tetszett neki, hogy megelőzték, ezért le akarta szorítani az útról az autóst, majd a kocsiból kiszálló egyik utast elgázolta, és elhajtott. Egy buszsofőr akadályozta meg, hogy elmeneküljön. 
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly augusztusban Keszthely felől haladt Sümeg felé, amikor Balatonedericsen egy másik autó kikanyarodott elé a főútra. A férfi felháborodott azon, hogy megelőzték, ezért ő is megelőzte a másik autót, majd vészfékes megállásra kényszerítette azt.

Azután kiszállt a kocsiból és a másik autó jobb oldalához ment, rángatni kezdte a tetősínt, aztán ráütött a kocsi hátsó ablakára és tetejére is.

Ekkor a másik sofőr a férfit és autóját kikerülve elindult a helyszínről, de az agresszív férfi bepattant a kocsijába, és megpróbálta leszorítani az autót az útról. A másik sofőrnek sikerült kikerülnie, majd leállt a jobb oldali sávban, hogy rendőrt hívjon. Eközben a sofőr fia kiszállt a kocsiból, és az útra lépve intett az agresszív férfinek, hogy beszélni akar vele.

A férfi viszont ahelyett, hogy megállt volna a gázra lépett és elsodorta a fiatal férfit, aki megpördült és az aszfaltra esett.

Az agresszív férfi továbbhajtott, de a gázolást látta egy szemből jövő buszsofőr, és keresztbe állt az úton, így a férfi nem tudott elmenekülni.

A súlyosan megsérült férfit mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Az ügyészség vádat emelt a 40 éves férfi ellen.