Már másfél millióan írták alá Orbán Viktor bevándorlásellenes programját

Szatmáry Kristóf Tóth Edina
Vágólapra másolva!
A legfrissebb adatok szerint már több mint másfél millió aláírás gyűlt össze Orbán Viktor hétpontos programja mellett a bevándorlás megállítására – jelentette be Szatmáry Kristóf és Tóth Edina EP-képviselőjelölt. 
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor a Fidesz április 5-ei kampánynyitóján bejelentette, hogy párhuzamosan az ajánlások gyűjtésével pártja az ország valamennyi választókerületében aláírásgyűjtést indít a hét pontból álló, bevándorlásellenes program támogatására. Az ajánlásokat a nagyobbik kormánypárt már az első napon leadta, az aláírások gyűjtése azonban folytatódott. Az utolsó hírek arról szóltak, hogy több mint egymillió magyar ember állt a miniszterelnök programja mellé, ma újabb szám érkezett.

- jelentette be Szatmáry Kristóf és Tóth Edina EP-képviselőjelölt szerdai sajtótájékoztatóján. Előbbi kiemelte, az elmúlt időszak aláírásgyűjtései közül ez az egyik legsikeresebb. Beszámolt arról is, hogy továbbra is komoly az érdeklődés, sokan keresik fel az aláírásgyűjtés helyszíneit. "Folytatjuk az aláírásgyűjtést" – tette hozzá. A Fidesz országgyűlési képviselője köszönetet mondott annak a másfél millió embernek, aki támogatásáról biztosította a kormánypártokat. Arról is beszélt, hogy a Fidesz ezen a héten indította el az országjárást, több mint 220 rendezvényre kerül sor országszerte. Szatmáry Kristóf reményét fejezte ki, hogy május 26-án minél többen vesznek részt az európai parlamenti választáson, támogatva Orbán Viktor hét pontját a bevándorlás megállítására.

Már több mint másfél millió aláírás gyűlt össze Orbán Viktor hétpontos programja mellett a bevándorlás megállítására – jelentette be Szatmáry Kristóf és Tóth Edina EP-képviselőjelölt Forrás: Origo

A 15 éve Brüsszelben dolgozó Tóth Edina azt hangsúlyozta, fontosnak tartja az idei európai parlamenti választást, hiszen az embereknek arról kell dönteniük, hogy Európa megmaradjon a nemzetek szövetségének, az európai emberek közösségének, keresztény identitásúnak, vagy pedig átalakul egy bevándorláspárti multikulturális Európává. Szerinte biztonsági szempontból is nagy a tétje az EP-választásnak. A Fidesz EP-képviselőjelöltje arról is beszélt, hogy milyen egy olyan városban élni, ahol egyre több a bevándorló. Beszámolt arról, hogy nőtt a bűnözés, és egyre több az olyan terület, ahova nappal sem ajánlott bemenni, főleg fiatal nőknek. Leszögezte azt is, hogy nem szeretne egy olyan Európában élni, ahol rettegni kell a terrortámadástól.

A 7 pont

Ahogy beszámoltunk róla, hétpontos programot jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a bevándorlás megállításáért a Fidesz európai parlamenti kampánynyitóján. Ezek a következők:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!