A Jobbik alelnöke szkinhedviseletben tartott fogadóórát Barcson

Ander Balázs Jobbik
Vágólapra másolva!
Egy nappal az után, hogy Gyurcsány Ferenc kijelentette, semmi kivetnivalót nem lát a Jobbik elmúlt időszakbeli teljesítményében, Ander Balázs, a Jobbik alelnöke a szélsőjobboldali szubkultúra viseletében, egy LoNSDAle pulcsiban kampányolt Barcson. Feltehetően már ez sem zavarja a bukott kormányfőt, aki a hatalom érdekében mindent, de tényleg mindent lenyel. 
Vágólapra másolva!

Bár a Jobbik politikusai időről időre megpróbálják eljátszani, hogy a zsidózó-náci agitátorokból konszolidálódott-mérsékelt européerek lettek, ezek a kísérletek azonban minden alkalommal tiszavirág életűnek bizonyulnak. Ennek legújabb, legszebb és legegyértelműbb példájára a napokban Barcson került sor, ahol a lakossági fórumokra való utaztatásban országos bajnok Ander Balázs Jobbik-alelnök dacolva a pártközpont kommunikációs irányvonalával,

egy Lonsdale, pontosabban LoNSDAle pulcsiban tartott köztéri fogadóórát.

Ez olyan szempontból kényes, hogy a brit gróf nevével fémjelzett bokszmárka az idők során a szélsőjobboldali-szkinhed szubkultúra viseletévé vált.

A Lonsdale márka összekapcsolását a szélsőjobbal egy véletlen is segítette, nevezetesen az, hogy a szóban felfedezhető az "NSDA" betűsor, amely kis híján megegyezik Hitler nemzetiszolcialista pártja nevének a rövidítésével (NSDAP). A kétezres évek közepén számos európai országban, így Németországban és Hollandiában például csak Lonsdale-fiataloknak, Lonsdalereknek hívták a szélsőjobboldali fiatalokat, Hollandiában több szórakozóhelyről is kitiltották az ilyen ruházatot viselő vendégeket.
Ander Balázs. a Jobbik alelnöke egy LoNSDAle pulóverben tartott fogadóórát Barcson Forrás: Facebook

Gyurcsányéknak nem számít már semmi

Mindez tehát újabb jele annak, hogy a Jobbik és politikusai semmit nem változtak. "A DK-t lényegesen jobban zavarja a Fidesz jelene, mint a Jobbik múltja" - ezt maga a bukott kormányfő mondta múlt héten tartott sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a Jobbik elmúlt időszakbeli politikai teljesítményében nem lát kivetnivalót. Nyilatkozata különös megvilágítást kapott, hogy egy nappal később Ander egy LoNSDAle pulóverben kampányolt. Vélhetően ez sem fogja zavarni Gyurcsány Ferencet, aki

a hatalom érdekében még az antiszemita párttal is hajlandó lenne összefogni.

Még LoNSDAle pulcsiban is.