Rogán Antal: Bangónénak nincsen helye a politikai közéletben, le kell mondania

Vágólapra másolva!
Bangóné Borbély Ildikónak a patkányozás után távoznia kell a közéletből - mondta Rogán Antal a miniszterelnök kabinetfőnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában. 
Vágólapra másolva!

Hárommillió magyar embert patkányozott le Bangóné Borbély Ildikó - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Bayer Show-ban a Hír TV-n.

Az elvesztett választások után mindig ugyanaz a forgatókönyv - elevenítette fel Rogán Antal. Először jön a hazudozás és a színjáték, majd amikor az emberek átlátnak a szitán, akkor jön a minősítés, a választók sértegetése. Ez volt most a patkányozás.

- mondta Rogán Antal.

A nemzetközi politikában volt már hasonló, elevenítette fel Rogán Antal:

Az ellenzékről általánosságban Rogán Antal azt mondta, hogy még ellenzéknek is alkalmatlanok, még a saját szavazóik is többször kimondták, hogy másik ellenzéket akarnak.

"Nem a saját véleményüket képviselik, lepaktálnak a külföldiekkel." A privatizációs botrányok mindegyike, legyen szó sajtóról vagy energiacégekről, mind szocialista kormányhoz köthetők - mondta Rogán Antal.

- mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke. Ezért is van minden eddiginél nagyobb tétje az idei EP-választásnak - tette hozzá.

A teljes műsor itt nézhető meg: