Nem akar elhatárolódni az MSZP a Fidesz szavazóit lepatkányozó Bangónétól

Vágólapra másolva!
Mélyen hallgat az MSZP, és továbbra sem határolódott el képviselője, Bangóné Borbély Ildikó gyalázatos kijelentésétől, vagyis, hogy patkányoknak nevezte a Fidesz szavazóit. Nem válaszol az Origo kérdéseire sem. Bangónénak nem ez az első botránya, igaz, minden eddiginél súlyosabb és felháborítóbb. Bangóné volt az a képviselő, aki az MTVA székházában nem vette észre, hogy felvételt készít véletlenül képviselőtársa róla, és arról beszélt, hogy milyen hatásos kép lenne (primitív kifejezésével: k*rva erős kép lenne), ha hasra feküdnének és kezüket a fejük fölött tartják, úgy tiltakoznak. Később meg is valósította ezt a jelenetet. És amikor már tudta, hogy készül róla felvétel, hazug módon sírást imitált, és az általa megrendezett jelenetet valósnak hazudta, majd azt mondta, reméli, nem látják róla ezeket a képeket a gyerekei.
Vágólapra másolva!

Bangóné Borbély Ildikótól, az MSZP országgyűlési képviselőjétől egy televíziós műsorban azt kérdezték, miért nő a Fidesz támogatottsága, mire a képviselőnő válasza az volt, hogy sok a patkány az országban. A döbbenetes kijelentéssel kapcsolatban megkerestük az MSZP-t is, azonban cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak.

Azt szerettük volna megtudni a szocialistáktól, hogy szükségesnek tartják-e, hogy az MSZP elnöksége bocsánatot kérjen a Fidesz szavazóitól Bangóné Borbély Ildikó kijelentése miatt? Azt is kérdezte az Origo, hogy

kizárják-e az MSZP országgyűlési frakciójából Bangóné Borbély Ildikót, valamint, hogy az MSZP elnöksége egyetért-e Bangóné Borbély Ildikó kijelentésével, patkányoknak tartják-e ők is a Fidesz szavazóit?

Továbbra is várjuk a szocialisták válaszát, amint megérkezik, cikkünket frissítjük.

Alább megtekinthetik a szocialista képviselőnő gyalázatos nyilatkozatát:

Bangóné egyébként nem először hívja fel magára a figyelmet felháborító vagy éppen nevetséges megszólalásaival és cselekedeteivel. Legutóbb képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra.

Ahogy az Origo beszámolt róla, február 18-án az Országgyűlés Mentelmi bizottsága tárgyalta több ellenzéki képviselő ügyét, a két szocialista, Kunhalmi Ágnes és Bangóné egy-egy papírlappal érkezett, amelyet a bizottság előtt is felmutattak.

A fojtani szót azonban nem sikerült leírniuk helyesen.

Forrás: MTI

Akkor egy ország nevetett Bangóné tudatlanságán. De a színészkedős botránya ennél súlyosabb volt, hiszen egy gátlástalan, amorális ember képét mutatta a választóknak. Tavaly decemberben ellenzéki képviselőtársaival megrohamozta az MTVA-székházat, szánalmas, segédszínészi trükkökkel próbálta elhitetni, hogy félniük kell az általuk elfoglalt köztévében. A tavalyi akció során Bangóné Borbély például „a k*rva erős kép” lesz felkiáltással arra kérte a többieket, hogy egy facebookos élő közvetítés erejéig vessék magukat a földre. Ugyanis nem tudta, hogy Bősz Anett nem tudta, hogy kell kikapcsolni a „felvétel” gombot a mobiltelefonján, és Bangóné rendezkedését is közvetítette.

Ez a momentum volt az ellenzéki provokáció előre megtervezettségének és hazugságának a szimbóluma, hiszen ezen a ponton világossá vált, szó sem volt spontaneitásról.

Bangóné később ezt így magyarázta egy interjúban: „válaszolva a kérdésre: rendező nem, csak színésznő szerettem volna lenni gyerekkoromban”.

Bangónénak egyébként engedelmeskedtek akkor a képviselők, hasra feküdtek és a kezüket a fejük fölé tartották. Bangóné pedig hazug hanglejtéssel – az általa megrendezett jelenet közben – arról siránkozott, óh, csak a gyerekei meg ne lássák, milyen megalázó helyzetben van.

Bangóné „rendezéséről” alább láthatják a videót: