Már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására

ORBÁN Viktor; HIDVÉGHI Balázs; ZSIGMOND Barna Pál
Budapest, 2019. április 6. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k) aláírja az aláírásgyűjtő ívet, jobbról Zsigmond Barna Pál, fideszes országgyűlési képviselő a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztatón az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál 2019. április 6-án. A Fidesz megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, jelentette be Hidvéghi Balázs a sajtótájékoztatón. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A legfrissebb adatok szerint már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs, aki köszönetet mondott a támogató aláírásokért, jelezte: az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják az emberekkel való közvetlen párbeszédet az előttük álló időszakban is.

Aktivistáik az ország összes választókerületében a Fidesz standjainál várják mindazokat, akik szeretnék kifejezni a támogatásukat Orbán Viktor programja mellett –

közölte.

A kommunikációs igazgató hozzátette: az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani. Az eddigi visszajelzések alapján különösen fontosnak tartják az emberek, hogy a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak – ismertette.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója (k) aláírja az aláírásgyűjtő ívet, jobbról Zsigmond Barna Pál, fideszes országgyűlési képviselő a Fidesz országos aláírásgyűjtő akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztatón az újpesti piac előtt felállított aláírásgyűjtő standoknál 2019. április 6-án Forrás: MTI/Soós Lajos

Szintén teljes egyetértés mutatkozik abban, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására, ha nem akarja ezt, valamint, hogy az uniós intézmények élére bevándorlást ellenző vezetők kerüljenek. Ez a május 26-ai európai parlamenti választás tétje – rögzítette Hidvéghi Balázs, aki hozzátette:

a Fidesz arra kér mindenkit, akinek fontos Magyarország biztonságos jövője, hogy támogassa a miniszterelnök programját a bevándorlás megállítására.

Újra felsoroljuk a hét pontot, itt pedig bővebben is olvashat róla.

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!