Búcsúleveleket hagyott hátra a 17 éves lányával eltűnt biztonsági őr

2019.04.23. 07:25

Kézzel írt búcsúleveleket hagyott hátra az a férfi, aki vasárnap délelőtt kamasz lányával távozott ismeretlen helyre. Mindkettejüket keresik a rendőrök, akik a legrosszabbtól tartanak, ugyanis a fegyverét is magával vitte - írja a Bors. Korábban úgy tudtuk, egy volt rendőrről van szó, de a rendőrség kedden délelőtt közölte, hogy biztonsági őrként dolgozik. 

Hogy mi lehet az eltűnés hátterében, azt az ismerősök is csak találgatják, a Borsnak nyilatkozók azt mondták, hogy a férfi (Zoltán) és a leánya (Natália) között nagyon erős volt a kapocs, ugyanerről beszélt a férfi felesége is, azt mondta, hogy Zoltán nagyon jó apa volt. 

A két búcsúlevél az apa és a leánya nevében íródott, de mind a kettőt Natália vetette papírra - mondta az anya. Az is kiderült, hogy a fegyvert engedéllyel tartotta magánál a férfi.

Az ismerősök attól tartanak, hogy valami  rossz hír rendíthette meg az egyébként nyugodt természetű fegyveres őrt- A rendőrök forró nyomon nyomoznak, a kamaszt és édesapját is eltűntként keresik.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!