Brutális baleset Nagykőrös és Cegléd között, egy ember meghalt

2019.04.20. 11:39

Összeütközött két autó a 441-es főút Nagykőrös és Cegléd közötti szakaszán, a 12-es kilométernél. Az egyik autó fának csapódott és felborult, vezetője életét vesztette. A másik autó vezetője súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. 

Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, amikor összeütközött két autó a Pest megyei Nagykőrös határában.

Úgy tudjuk, egy Suzuki Cegléd irányába haladt, amikor hátulról nagy sebességgel, fékezés nélkül belehajtott egy Mercedes, amitől a Suzuki egy fának csapódott és felborult.

Forrás: Donka Ferenc

A baleset következtében a Suzukiban egyedül utazó 59 éves nő a helyszínen életét vesztette, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a totálkárosra tört autóból.

A Mercedesben egyedül ülő 17 év körüli fiú súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Forrás: Donka Ferenc

A rendőrség azt még vizsgálja, hogy a fiúnak volt-e jogosítványa. A hatóságok a munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a földútra terelték a forgalmat, ahol a homokban egy kamion elakadt, és csak a tűzoltók tudták kiszabadítani.

Forrás: Donka Ferenc

A Suzukiban ülő nő szomszédja azt mondta, hogy a szerencsétlenül járt asszony éppen a ceglédi piacra ment volna zöldségeket árulni, amikor a tragédia megtörtént. A szomszéd szerintezt az útszakaszt halálútnak is nevezik, annyira sok a baleset a nagy forgalom miatt.

Forrás: Donka Ferenc