Levizelte élettársa ajtaját, mert az szakított vele

Vágólapra másolva!
Rendszeresen zaklatta és bántalmazta volt élettársát egy férfi Békéscsabán, mert nem tudta elviselni, hogy a nő szakított vele.
Vágólapra másolva!

A nő és a férfi 2012 és 2016 között éltek együtt, majd amikor szakítottak, a nő egy másik férfival kezdett új kapcsolatot. A korábbi élettársa ezt nem tudta feldolgozni, 2017-ben zaklatás miatt eljárás indult ellene, ennek ellenére nem hagyta békén a nőt, egy évvel később is rendszeresen zaklatta a nőt.

Tavaly augusztus elejétől szeptember közepéig 482-szer hívta fel a volt élettársát, előfordult, hogy két nap alatt 172-szer.

Többször is részegen ment el a nő lakásához, ahol rendszeresen balhét csinált, ordibált, szidta a nőt és annak új élettársát. Egyszer, amikor a nő résnyire kinyitotta az ajtót, a férfi a vállával benyomta azt és elvette volt élettársa telefonját, hogy ne tudjon segítséget hívni. Ezek után az ágyra lökte, lefogta és a lábát csavargatta.

Máskor levizelte a bejárati ajtót. Ahányszor meglátta az utcán a nőt és az új élettársát hangosan szidni és fenyegetni kezdte, hogy megveri és megöli

– írja közleményében a Békés Megyei Főügyészség.

Előfordult, hogy az utcán leköpte volt élettársát, máskor odalépett hozzá és szorongatni kezdte a csuklóját. Amikor a nő menekülni próbált, elszakította a táskáját.

A nő új élettársát is többször bántotta, megrángatta a ruháját és azzal fenyegette, hogy megfolytja.

A békéscsabai ügyészség folytatólagosan elkövetett zaklatás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a 48 éves férfi ellen, javasolják az elzárását.