Szájer: Európa jövőjét Közép-Európa jelenti

Szájer József
Budapest, 2017. november 12. Szájer József európai parlamenti képviselő felszólal a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán a budapesti Hungexpón 2017. november 12-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Bayer Show vendége volt Szájer József európai parlamenti képviselő, aki elmondta, hogy a Fidesz addig érdekelt az Európai Néppárt sikerében, ameddig eredményesen tudja alakítani Európa jövőjét.
Vágólapra másolva!

A politikus szerint az Európai Néppártban vannak néhányan, akik nem szeretnék, ha a Fidesz meghatározó erő lenne a pártcsaládban. A kormánypárt tisztában van az identitásával, és ehhez keres partnereket – szögezte le Szájer, hozzátéve:

Szájer József európai parlamenti képviselő Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Amikor az Európai Unió ellenőrizetlenül engedi be az embereket, akkor lenézi az európai állampolgárokat, és az emberi jogokra hivatkozva nem tartja fontosnak a biztonságot – mondta Szájer József a nemrég Magyarországon elfogott, terrorizmussal vádolt szír férfivel kapcsolatban.

– fűzte hozzá a politikus, kiemelve, hogy meg kell védenünk azokkal szemben, akiknek különböző szervezetek, legkülönfélébb mondvacsinált okokkal, különböző jogokat akarnak produkálni. A saját gyilkosait ki az, aki képes finanszírozni? – tette fel a kérdést.

Európa jövőjét Közép-Európa jelenti, mert ezek az országok józanul gondolkodnak, két lábbal a földön állnak, és reálisak a céljaik – emelte ki.