Százmilliós drogfogás, Budapesten csaptak le a rendőrök - videó

Vágólapra másolva!
Egy öttagú csempészbandát fogtak el a rendőrök tegnap. Több mint 5 kiló heroint, több százezer forintot és három autót foglaltak le tőlük, ezenkívül 10 ezer adag kábítószert vontak ki a forgalomból.  
Vágólapra másolva!

Egy 70 éves siófoki és egy 68 éves budapesti férfi három szerb társával együtt rendszeresen csempészett heroint Magyarországra, amit ezután egyikük irányításával eladtak.

A drogot a három szerb férfi szerezte be és szállította át a határon, melyet egy kisbusz hátsó kerekei mögött tároltak.

Tegnap reggel a három szerb férfi közül ketten az egyik magyar társuk lakására érkeztek, és együtt elkezdték kipakolni az árut. Épp elkezdték leszerelni a kisbusz kerekét, amikor a közelben razziázó rendőrök tetten érték őket. Azonnal átkutatták a kocsit, amiben

több mint 5 kiló heroint találtak, közel 100 millió forint értékben. A rendőrök lefoglalták a drogot, a kisbuszt és egy másik autót is.

A harmadik szerb férfit egy kispesti szállodában fogták el, és több mint 10 eurót találtak nála. Az eladásért felelős magyar társukat a XV. kerületi lakásában találták meg, akitől számítástechnikai eszközöket, közel félmillió forintot és egy autót foglaltak le.

Az öt férfit őrizetbe vették, kihallgatták, és javasolják a letartóztatásukat.