A jobbikos Varga-Damm Andrea a lifthez menekült az Echo TV stábja elől

Varga-Damm Andrea
Vágólapra másolva!
A lakásmaffia ügyében kérdezte a televíziós csatorna a jobbikos politikust, aki válaszadás helyett papírokat kezdett el olvasgatni, amíg meg nem érkezett a felmentő lift. Sokat mondó, és legfőbbképpen néma menekülés a botrányba keveredő Varga-Damm Andreától. 
Vágólapra másolva!

Az Informátor stábjának sikerült kedden elcsípnie Varga-Damm Andreát, a Jobbik országgyűlési képviselőjét a Fehér Házban, akitől azt szerették volna megtudni, részt vett-e egy idős nő kilakoltatásában, ha igen, akkor mi volt pontosan a szerepe. A találkozó azért volt pikáns, mert tegnap a jobbikos politikus közösségi oldalán tudatta, hogy négyszemközt beszélné meg a történteket a televízió munkatársaival, ezért lehetőséget kért tőlük a szereplésre. "Varga-Damm Andrea tegnap arról írt a közösségi oldalán, hogy szeretne beszélni velünk. Mi megadtuk a lehetőséget, azonban elmenekült" - posztolta az oknyomozó stáb.

Itt tudja megnézni, ahogyan a jobbikos Varga-Damm Andrea a lifthez menekült az Echo TV stábja elől, majd válaszadás helyett elkezdett papírokat olvasgatni, amíg a felmentő lift meg nem érkezett.

Szombaton beszámoltunk róla, hogy Varga-Damm Andrea, a Jobbik parlamenti képviselője ügyvédként több olyan adásvételi szerződést készített, amellyel jelentős kárt okozott az ingatlanok tulajdonosainak. Az Echo TV Informátor című műsora legutóbbi adásában a lakásmaffia rendszerváltás utáni tevékenységét dolgozta fel, amelyben könnyen lehet, hogy a jobbikos politikusnak is szerepe lehetett. Ugyanis a tévécsatorna több olyan dokumentumot mutatott be, amelyeken az egykori ügyvéd pecsétje és aláírása is szerepel, többek között a közreműködésével tehettek ki saját házából egy idős asszonyt. A hír végigszáguldott az országos médiában, amit a politikus nem vett jó néven, öt posztban reagált a műsor állításaira. Ingerülten perrel fenyegetőzött, szidta a műsorban megszólaló két nőt, azonban írásaiban azt nem tagadta, hogy közreműködött a lakókat kisemmiző szerződések létrejöttében.