Szülei többször is egyedül hagyták a negyedikről kizuhant kistarcsai kislányt

Vágólapra másolva!
A hároméves kislány szülei éjszakai műszakban dolgoztak 2017 májusában, ezért Pannikát a keresztanyjára bízták. A nő viszont hamarabb elment a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna, a kislány pedig kizuhant a negyedik emeletről, és meghalt. A vizsgálatok után alkoholt találtak a gyerek szervezetében. A szülők ügyvédje a Blikknek elmondta, hogy Pannikát többször is egyedül hagyták otthon.
Vágólapra másolva!

Azt még mindig nem kehet tudni, hogy ki a felelős a hároméves kislány haláláért, és hogy hogyan került alkohol a szervezetébe. A rendőrség most kiderítette, hogy a szülők többször is a keresztanyjára bízták a gyereket,

pedig tudták, hogy előbb el kell mennie, mint ahogy ők hazaérnének.

Védenceim szerdai kihallgatásán a nyomozó közölte velük, hogy tények bizonyítják, hogy minimum nyolc alkalommal a keresztanyára bízták a gyereket annak ellenére is, hogy tisztában voltak a nő időbeosztásával.

- mondta a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd.

A lap információi szerint ezt több üzenetváltás is bizonyítja.

Ezek mellett kikérték a szülők és a keresztanya munkahelyi beosztását is, ami szintén azt igazolja, hogy többször is a keresztanya vigyázott Pannikára, aki így többször is egyedül maradt.

Hogyan esett ki az ablakon?

A rendőrség több szakértőt is munkába állított azért, hogy kiderítsék, hogy esett ki Pannika az ablakon. A Blikk úgy tudja, hogy

a szakértő szerint lehetséges, hogy a kislány egyedül mászott fel az ablakhoz, de azt sem zárta ki, hogy valaki kidobta őt a negyedikről.

Két indítványt nyújtottam be a rendőrségnek. Nagyon szeretném, ha kirendelnének egy úgynevezett szomatopedagógust, aki a kisgyermek fizikai erejét és készségeit tisztázza, illetve tartanánk egy helyszíni bizonyítást is! – mondta a lapnak a keresztanya ügyvédje, dr. Varga Zoltán.

Ahogy korábban megírtuk, tavaly májusban a keresztanyja vigyázott a 3 éves Pannikára, amíg a szülei éjjel dolgoztak. A nő hamarabb elindult a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna.

Mire hazaértek, már nem élt.

A szülők, elmondásuk szerint, nem tudtak arról, hogy a gyerek egyedül fog maradni, viszont az anyuka megbukott a hazugságvizsgálaton, tehát ő tudta, hogy a keresztanyja ott fogja hagyni Pannikát.

Amint ez kiderült, élettársa, Pannika apja elhagyta őt.

A vizsgálatok során a kislány szervezetében alkoholt találtak. Olyan nagy mennyiséget, amit nem lehet az újraélesztéshez használt gyógyszerekkel magyarázni. Elképzelhető, hogy valaki a cumisüvegébe töltött alkoholt, de egy felbontott üvegbe vagy egy pohárba is beleihatott.