Elfogták a magyar kokainbárót - videó

kokainbáró
A dunakeszi férfi lakásában 43 millió forint értékű drogot, és rengeteg készpénzt, főleg eurót találtak a rendőrök.
Vágólapra másolva!
Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök, illetve ahogy a honlapjukon, a Police.hu-n írják: "Elfogták a kokainbárót". A dunakeszi férfi lakásán 43 millió forint értékű drogot is lefoglaltak a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) munkatársai.
Vágólapra másolva!

A készenléti rendőrök szerdán összehangolt akció keretében fogták el az 53 éves férfit, nem sokkal az után, hogy három vásárlónak is értékesített kábítószert.

A "kereskedő" otthonában megtartott házkutatásnál 2,168 kilogramm kábítószergyanús anyag is előkerült, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközök, mint például mérleg, kés, kanál, hígító- és csomagoló anyag.

A dunakeszi férfi lakásában 43 millió forint értékű drogot és rengeteg készpénzt, főleg eurót találtak a rendőrök Forrás: police.hu

Vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag "kiváló minőségű" kokain, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 43 millió forint.


A rendőrök a férfitól lefoglaltak 5,2 millió forint készpénzt, valamint egy nagy értékű luxusautót is.

Az akció keretében a kereskedő három vásárlóját szintén őrizetbe vették, náluk csak csekély mennyiségű kokaint találtak a rendőrök.

A nagy rendőrségi fogásról itt nézheti meg az összeállítást: