Kajárpéci gyilkosság: anyja holttestén találták meg a 10 hónapos gyereket

Kajárpéc gyilkosság
Vágólapra másolva!
Szakított vele a szerelme, ezért ölte meg a fiatal anyát a kajárpéci gyilkos. A pár sokat veszekedett, az egyetlen dolog, ami összetartotta őket, a 10 hónapos kisfiuk volt. A Bors döbbenetes részleteket tudott meg a halálra késelt nőről, aki néhány hete még a virágkötő-karrierjét tervezgette.
Vágólapra másolva!

Mint azt az Origo a gyilkosság helyszínén járva megírta, két napja brutális módon végzett szerelmével egy férfi a Győr-Moson-Sopron megyei Kajárpécen. Hajnalban rontott rá 27 éves barátnőjére és 10 hónapos közös gyerekükre, miután váratlanul hazatért Hollandiából.

Halálra szúrta a fiatal anyát.

U. Piroska és kisfia, Dominik albérletben éltek Kajárpécen. A Borsnak nyilatkozó főbérlő szerint a pár rengeteget veszekedett. A fiatal anya otthonról, virágkötőként dolgozott, úgy tűnt, végre rendezni tudja maga körül a dolgokat, a családi viszonyokat.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Mindennap egy régi Audival érkezett – mesélte a lapnak a 29 éves férfiről a lány főbérlője. – Hétfőn nyolc óra fele ment el. Én 11 óra körül fekhettem le aludni, akkor Piroska még vidáman dolgozott a virágain a lámpafénynél.

Semmit nem hallottam, pedig a mellettem lévő lakrészben történt ez a borzalom. A kutyájuk, Deni sem jelzett, pedig élénk, ugatós jószág. De persze ismerte a férfit. Szegény pára azóta csak jár-kel, sír, mintha csak várná, hogy Piroska visszajöjjön.”

Piroska holttestét másnap találták meg. A fiatal nő nevelőapja szerette volna meglátogatni őket, ő látta a brutális vérfürdőt.

Dominikot az anyja holttestén találták meg, a nő nyakából egy kés állt ki.

A férfit a gyilkosság másnapján fogták el a rendőrök Győrben. Mindent beismert.

Dominikot a nagymamája és az élettársa, a Piroskát megtaláló László vette magához.