Autóban, erdőben és a lakásukban végeztek az örömlányokkal

2019.01.21. 21:00

Bár sok pénzt kereshetnek azok a lányok, akik a testüket árulják, a prostitúció amellett, hogy lelkileg is megterheli őket, igen veszélyes szakma. Megverhetik és kifoszthatják őket, de az még csekély ár ahhoz képest, amit néhány magyar örömlánynak kellett fizetnie. Állandó veszélyben vannak, és nem csak azok, akik az út mentén, egy buszmegállóban, vagy egy elhagyatottabb részen várnak kuncsaftokra. Voltak olyan örömlányok, akiket saját lakásukban gyilkoltak meg, méghozzá brutális kegyetlenséggel.

Szex közben fojtotta meg nadrágszíjával a fiatal lányt

2015 decemberében egy 38 éves csévharaszti férfi egy internetes társkeresőn talált rá a 24 éves Anettre. Találkozót beszéltek meg. A férfi elment a lányért Kőbányára, majd onnan indultak együtt Csévharasztra. Megegyeztek, hogy a nő 50 ezer forintot kap szadomazo szexért. Együtt zuhanyoztak le a lakásban, aztán belekezdtek. A férfi ragasztószalaggal kötözte össze a prostituált kezeit, aztán a nadrágszíját a nő nyaka köré tekerte.

A szíjat addig szorította, amíg a lány végül már nem mozdult. Bár a férfi megpróbálta újraéleszteni a fiatal prostituáltat, nem sikerült neki.

Amikor látta, hogy nem tudja megmenteni az életét, berakta a holttestét a kocsijába, és elindult vele. Útközben szétszórta a prostituált holmiját, végül áldozatától is megszabadult: az M0-s vecsési körforgalmánál dobta ki. Egy kecskeméti teherautós vette észre a holttestet.

Rendőrök kísérik bilincsben a csévharaszti gyilkostForrás:Police.hu/Vezdai László

A gyilkost két nappal később elkapták. A férfi beismerte, hogy mit tett. A bíróság 2017-ben 7 évre ítélte. 

Előző
Következő