Üzent L.L. Juniornak volt párja: Tartsd tiszteletben gyerekünk tiszta emlékét!

Vágólapra másolva!
Több napos csendet követően a Facebookon szólalt meg először L.L. Junior fiainak édesanyja, Csilla a tragédia kapcsán. Mint ismert, a zenész kisebbik gyerekét, a 3 éves Dávidot szombaton halálos baleset érte, miután anyja kezét elengedve a piros lámpánál kiszaladt az útra Zuglóban és egy autó halálra gázolta. L.L. Junior úgy döntött, elpereli volt párjától nagyobbik közös gyereküket, Lacikát. A zenész a nőt hibáztatja a kicsi halálos balesetéért. Most nyílt levélben reagált a zenész volt párja.
Vágólapra másolva!

Facebook-oldalán, nyílt levélben üzent L.L. Juniornak volt párja, Csilla. L.L. Junior kisfiát szombaton gázolták halálra, a nő végignézte a balesetet.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, L.L. Junior már a szombati tragédia másnapján úgy döntött, jogi útra tereli nagyobbik fiuk felügyeleti jogát. Lacika a testvére elvesztése óta az apjával van. Mester Csaba, Junior ügyvédje pedig elmondta, a zenész a dolgok jelenlegi állása szerint vissza sem adná anyukájának a gyereket, ugyanis az anyát hibáztatja a balesetért.

Az édesanya Facebookon azt írja:

- kezdi a nyílt levelet Csilla.

A nő ezután arról ír, hogyan éli meg a gyászt és kisfia elvesztését, és arról, hogy a zenész az elmúlt években nem foglalkozott a gyerekeivel.

"Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért, mert nem lehet egy olyan emberé, aki 6 évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta, mi az a szeretet, mert nem volt ott, mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét...Nem tudod mit érzek,mert nem voltál ott.

Sírt érted ,hogy hiányzol neki...Ahogy egész életükben tették!"

A nő a levél végén újra kihangsúlyozza, hogy harcolni fog nagyobbik fiáért.

- írja a zenész volt párja.