Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az MSZP kirúgott kommunikációs vezetője Bangóné patkányozását dicséri, és féregnek nevez embereket

Vágólapra másolva!
Elképesztő ámokfutásba kezdett az MSZP csúfosan megbukott kommunikációs igazgatója azt követően, hogy nem tartottak igényt a munkájára a pártban. Ami – valljuk meg – egy ilyen választási bukás után elég logikus. Láng Balázs a közösségi oldalán féregnek nevezte az Origo és az ATV dolgozóit. Nyilvánvalóan azért, mert az ATV és az Origo is megírta az igazságot: (a pártvezetés biztatására) távozott az MSZP-ből, magyarul: kirúgták. Láng Balázs azt is egyértelműsítette, hogy teljes mértékben egyetért Bangóné Borbély Ildikó patkányozós kijelentésével, amivel több millió szavazót sértett meg. Azaz, az MSZP-n belül a patkányozás, férgezés eléggé mélyen gyökerezik, és mint sejtettük, nem annyira véletlen volt Bangóné gyalázkodása. Szinte érthetetlen, hogy egy ilyen stílusban gyalázkodó embert – bár információink szerint semmilyen érdemi döntésbe nem szólhatott bele – hogyan is alkalmazhatott az MSZP sajtósi pozícióban. 
Vágólapra másolva!

„Amikor az ember visszanyeri magánemberi minőségét, végre nyugodtan nevén nevezheti az Origo/atv.hu beteg lelkű, névtelen hírhamisító propagandistáit: féregzsurnaliszták! Mindezt anélkül, hogy bárki hivatalos pártálláspontnak tekinthetné a magánvéleményemet, vagy 20 perces élő műsort szentelne a "kommunikációs igazgató" kommentjének. Felszabadító!” – minderről Láng Balázs, az MSZP megbukott kommunikációs igazgatója írt a közösségi oldalán. Bejegyzését alább lehet látni.

Forrás: Origo

Láng később egy hozzászólásra reagálva tovább gyalázta az ATV és az Origo – az igazságot megíró – dolgozóit. Bejegyzéseit, hozzászólásait olvasva joggal merül fel a kérdés az emberben,

hogyan is alkalmazhatta ezt az embert egy országos párt kommunikációs igazgatóként. Aki ilyen stílusban gyaláz embereket.

Mint ismert, az MSZP csupán 6,6 százalékot ért el az EP-választáson.

Forrás: Origo

A bukott kommunikációs igazgató ezt követően tette fel – ahogy mondani szokták – a pontot az i-re, mivel

kijelentette, hogy teljes mértékben igaza volt a Fidesz-szavazókat patkánynak nevező Bangóné Borbély Ildikónak.

Forrás: Origo

A bukott kommunikációs igazgató – aki szakmai reputációjáról (hm...) és (elnézést) a szar kipereléséről értekezik – kijelentése annak fényében is érdekes, hogy maga Tóth Bertalan, az MSZP elnöke mondta el, hogy rábeszélték a távozásra Bangónét a frakcióvezető-helyettesi posztról. És az is egyértelmű, hogy nem magától ment el a kommunikációs vezető. Láng esetében a közös megegyezés egy jogi formula, egyfajta (anyagi) nagyvonalúság az MSZP részéről, de érdemben – nincs ezen mit szépíteni – kirúgták. Azért írta ezt az ATV („kommunikációs igazgató kirúgva”), és ezért írtuk aztán mi is, hiszen a mi információink szerint is az MSZP a választási vereség után elküldte sajtósát. Csúnyább kifejezést használva: kirúgta.

Kálmán Olgától érkezett Láng

Az MSZP kampányát egyébként Ujhelyi István vezette, ő a bukás után arra jött rá, hogy azért kaptak ki, mert „nem volt sztorijuk”. Ahogy szombaton megírtuk, az ATV-ben egyszerre hízelgett a Gyurcsány házaspárnak (Klárizásokkal és Ferizésekkel), és egyszerre utalt arra, hogy a DK elcsente a programjuk egy részét. Később úgy döntött az MSZP, hogy kirúgják a kommunikációs igazgatót, Láng Balázst, aki egyébként Kálmán Olgától érkezett az MSZP-hez tavaly. Ugyanis addig a gyalázatos nézettsége miatt megbukott műsorvezetőnővel dolgozott, Kálmán Olga egyik beosztottja volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről