Súlyos Soros-vereség a bíróságon: elbukott a siránkozó szír terrorista

Ahmed H. Röszke Horgos
Vágólapra másolva!
Súlyos vereséget szenvedett a magyarországi Soros-birodalom azzal, hogy a Fővárosi Törvényszék  a Miniszterelnöki Kabinetirodának adott igazat abban a perben, amit a jogerősen elítélt terrorista Ahmed H. (valójában az Amnesty International) indított a minisztérium ellen. A bevándorláspárti tőzsdespekuláns által alaposan kitömött Amesty International 2015 óta védi a terroristát a magyar emberek érdekeivel szemben, de most csúnyán felsültek. A szír terrorista migráns ügye korábban nemzetközi szintre is került, Soros György lobbizásának eredményeként az Obama-féle külügyminisztérium és a bevándorláspárti Európai Parlament is sivalkodott egy jót Ahmed H. ügyében. Most viszont a bíróság alapos érvelésével kijózanító pofont adott a szánalmas jogi csűrés-csavarással próbálkozó áljogvédőknek.
Vágólapra másolva!

Első fokon elutasította a Fővárosi Törvényszék Ahmed H. keresetét abban a polgári perben, amelyet a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció egyik kérdése miatt indított a szír terrorista a Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen.

A Soros György álcivil szervezetei által védett Ahmed H.-nak csaknem egymillió forintos perköltséget is fizetnie kell.

Ahmed H., a szír migráns terrorista újabb pert vesztett, pedig Soros szövetségesei is segítették Forrás: police.hu

A polgári perben a Soros egyik szervezete által képviselt szír férfi elsősorban azt kifogásolta, hogy a 2017-es nemzeti konzultációban Ahmed H.-ként azt írták róla, hogy a bíróság elítélte a rendőrök megdobálása miatt, holott még folyamatban volt a büntetőpere. A férfi 8 millió forint sérelemdíjat követel a Miniszterelnöki Kabinetirodától, továbbá nyilvános elégtételt. A bíróság azonban megállapította, hogy

Ahmed H. (1) valóban dobálta a rendőröket, (2) ezt maga sem tagadta, (3) ez mindenhol bűncselekmény, ráadásul addigra (4) első fokon már el is ítélték.

A szír terrorista 15 napon belül fellebbezhet, nincs kétségünk, hogy Soros szervezete kellő nyomást helyez rá, hogy tegye meg.

Ki fogják toloncolni a szír terroristát

Ahmed H.-t a röszkei határátkelőhelynél 2015-ben történt tömegzavargás résztvevőjeként 2016-ban tíz évre ítélték első fokon, nem jogerősen terrorcselekmény miatt, majd 2018 őszén jogerősen öt év szabadságvesztést kapott. A napokban arról döntött a bíróság, hogy büntetésének kétharmada, 40 hónap letöltése után január 19-én feltételesen szabadlábra kerül, s egyúttal kitoloncolják az országból.

A terrorista ügye évek óta a Soros-szervezetek Magyarország elleni kampányának egyik középpontjában van.

Ahmed H. miatt 2016-ban még a Soros György által kézivezérelt Demokrata Párt vezette amerikai külügyminisztérium is sivalkodott egyet. Akkor Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő úgy reagált:

Egyébként szeretettel ajánlom az USA külügyminisztériuma figyelmébe, hogy a magyar büntető törvénykönyv nem telefon, nem beszélünk bele! Ennyi."

Abszurd vita az EP-ben

Ahmed H. ügye 2017 februárjában az Európai Parlamentben is előkerült. Nem meglepő módon a terroristát Soros legfőbb szövetségesei védték. Olyan abszurditások hangzottak el a vitában, hogy „a magyar antiterror törvény alkalmatlan arra, hogy kiszűrje a terroristákat, Ahmed H. pedig nem az" - hangoztatták a baloldali és liberális felszólalók, akik közül akadt olyan képviselőnő, aki a letartóztatás okát sem értette.

A lengyel Korwin Mikke képviselő felszólalása indulatot váltott ki többekben, a képviselő ugyanis azt hangsúlyozta, hogy

a terroristák ellen a leghatékonyabb megoldás a halálbüntetés visszaállítása lenne,

vagy ha élve fognák el őket, akkor kényszermunkára vinnék. A vita kapcsán Gál Kinga fideszes EP-képviselő elmondta: Az európai polgárok biztonságának garantálása első számú prioritás kell, hogy legyen mindannyiunk számára, hiszen nem létezik szabadság biztonság nélkül. Gál Kinga szerint a párizsi terrorcselekmények rámutattak arra, hogy a hatályos európai terrorellenes szabályozás számos hiányosságot hordoz magában.

Még az EP-ben is téma volt a szír terrorista migráns ügye Forrás: MTI/Mónus Márton

Sorosék a független bíróságokat is befolyásolták volna

A terrorista mellett a következő években is aktív kampányt folytatott a sorosista Amnesty International és a vele hasonszőrű szervezetek. 2018 szeptemberében petícióval fordultak az Igazságügyi Minisztériumhoz, hogy enyhítsenek a társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt Ahmed H. büntetésén, változtassák meg az általa elkövetett bűncselekmény minősítését.

Minderre a tárca azt válaszolta, hogy Magyarországon

a bíróságok függetlenek, sem a kormánynak, sem más szervezetnek nem lehet beleszólása a bírósági ítéletek meghozatalába,

sem Ahmed H. ügyében, sem más ügyben.

Az AI petíciójával nyíltan a röszkei támadásban kulcsszerepet játszó terrorista kiszabadítását követeli, és ezzel nemcsak a független magyar bíróságra, hanem a magyar határvédelemre is nyomást gyakorol.

Hozzátették: ez illeszkedik azon támadások sorába, amelyeknek célja, hogy kiiktassák a magyar határvédelmet és elvegyék Magyarországtól a határőrizet jogát.

Soros György álcivil szervezetei végig a terrorista pártján voltak Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Yunus Kaymaz

Ahmed H. veszélyt jelent a magyarok biztonságára

Ahmed H. nem csupán egy erőszakos migráns. Ügye ugyanis rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivista csoportok nemcsak behozzák a migránsokat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára – minderről már Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára beszélt.

A tárcája ellen indított perről szólva teljesen abszurdnak nevezte, hogy egy bűnöző 8 milliót akar keresni, mert megsértették a jó hírnevét. Azt ugyanis

nem a kormány, hanem saját maga sértette meg, amikor rátámadt a rendőrökre.

A magyar hatóságok álláspontja szerint

Ahmed H. nem maradhat Magyarországon, mivel veszélyt jelent a magyarok biztonságára. Ezért született az a döntés, hogy kitoloncolják az országból

- fejtette ki Dömötör Csaba. Ehhez azonban az kell, hogy valamelyik ország befogadja. "Mivel Cipruson van háza, autója és a hírek szerint még hajója is, ezért az a legkézenfekvőbb, ha a kitoloncolás Ciprusra történik" – jelentette ki.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára aláhúzta, egy terrorista nem járkálhat szabadon Magyarországon, ezért Ahmed H. idegenrendészeti őrizetben marad kitoloncolásáig. A szír migráns terroristánál a bűncselekmény elkövetésekor nyolc útlevelet találtak, ami életszerűtlen egy életét féltő valódi menekülttől. Dömötör Csaba szerint az sem véletlen, hogy a kormány bevándorláspolitikáját támadó szervezetek közül annyian kiálltak mellette.

Juhász Péter és Schilling Árpád is a terrorista mellé állt

A MigSzol Csoport és a „Free the Röszke 11" 2016. december 3-án tüntetést szervezett Ahmed H. mellett Budapesten. A tüntetésen alig több, mint százan voltak. Schilling Árpád rendező, a Krétakör alapítója olyan bombasztikus mondatokat mondott, mint hogy: "ha Ahmed terrorista, akkor én is terrorista vagyok". A tüntetésen felolvasták az Amnesty International munkatársának, Demeter Áronnak az üzenetét, aki azt ígérte, hogy az AI minden tőle telhetőt megtesz, hogy támogassa Ahmed ügyét.

A csúfosan megbukott Juhász Péter is tüntetett a szír terrorista migráns mellett Forrás: Csudai Sándor - Origo

A következő Ahmed H. melletti tüntetésen

Sorosék már Juhász Pétert és Gulyás Mártont is hadrendbe állították.

Röszkén 2017. április 15-én a határok megnyitását és Ahmed H. szabadon engedését követelték. A nőverő Juhász Péter és társai a falu főutcáján a határhoz vonultak, ahol farkasszemet néztek a kerítéstől tíz méterre felsorakozó rendőrökkel.

Soros megbízható embere, Sargentini is védelmébe vette a szír terroristát

A Soros-Sargentini jelentés külön részt szentelt az Ahmed H. elleni büntetőeljárásnak. Judith Sargentini is politikai nyomásról értekezett, pedig azt ők akartak a magyar hatóságokra helyezni.

A Soros-Sargentini jelentés azt hazudta, hogy Ahmed H.-t azért ítélték el, mert át akarta hozni a családját a magyar-szerb határon,

miközben a valóság az, hogy kövekkel dobálta a határt védő magyar rendőröket.

Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő is a szír terrorista mellett foglalt állást Forrás: MTI/EPA/Patrick Seeger

Az EP a Magyarországot elítélő határozatában védte Ahmed H.-t

Az EP a Magyarországot elítélő határozatában egészen szürreális mondatokat írt le. Azt állították a tömeget hergelő szír terroristáról, hogy megafonnal nyugtatni akarta őket, és csak azért ítélték el, mert „három tárgyat hajított a határt védő rendőrökre".

Vagyis még ők sem tudták cáfolni, hogy Ahmed H. a rendőröket dobálta, ezért bagatellizálni kezdték.

Az EP határozata gyakorlatilag szó szerint felmondta a sorosista Amnesty International állásfoglalását. A Magyarországot elítélő határozat megfogalmazásában részt vett Niedermüller Péter és Jávor Benedek is.

Arcátlan módon védte a balliberális oldal a terroristát

Az Európai Parlament strasbourgi épületében 2017. június 14-én a Zöldek, az ALDE, az S&D és a GUE/NGL európai parlamenti frakciók egyes képviselői közös demonstrációt tartottak Ahmed H. szabadon engedéséért. Az eseményen részt vett mások mellett Judith Sargentini (Zöldek), Eva Joly (Zöldek), Cecilia Wikström (ALDE), Tanja Fajon (S&D), Ana Gomes (S&D). Akciójukat fotókon is megörökítették.

Bárándy Péter ügyvéd (szemben jobb oldalt), volt szocialista igazságügyi miniszter védte a szír terroristát Forrás: MTI/Rosta Tibor

A szír terroristát egyébként Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügy-minisztere védte. Még ő sem tagadta azt, hogy Ahmed H. megtámadta a rendőröket, sőt, ő már hatrendbeli erőszakot ismert el, de váltig állította, hogy ez nem terrorizmus.

Nyilvánvalóan látszik tehát, hogy

Ahmed H. egy köztörvényes bűnöző, aki egy agresszív migránstömeget megafonnal irányított a rendőrök ellen, és kövekkel dobálta a határt és Magyarországot védő rendőröket.

Róla akarják egészen arcátlan módon bebizonyítani, hogy egy ártatlan, depressziós, sírós szegény bevándorló, nem pedig terrorista.

A per során azonban kiderült, a szerepét nem sikerült betanítani neki, a sorosista előadás hatalmasat bukott.