Megszólalt a férfi, akinek a kezei között meghalt a hároméves kunszentmártoni kisfiú

Vágólapra másolva!
Pénteken megöltek egy hároméves gyereket Kunszentmártonon. A nagymama az unokája alélt testével a közeli vendéglőbe rohant segítségért. A Blikknek most megszólalt az a férfi akinek a kezei között meghalt a kisfiú.
Vágólapra másolva!

Három napja rémálmai vannak annak a kunszentmártoni férfinak, akinek a kezei között meghalt a hároméves kisfiú. Éppen ebédelni készült, amikor egy idősebb nő berohant az ajtón kezében az unokájával.

– kiabálta, aztán kirohant a helyiségből. Az inge felül szét volt szakítva, a mellkasa közepén egy vízszintes vágás húzódott – mesélte a férfi a lapnak.

A teremben óriási lett a kétségbeesés, de valaki felkiáltott:

Én a gyerek pulzusát figyeltem, a szakember pedig finom mozdulatokkal elkezdte nyomkodni a mellkasát.

Egyszer, kétszer még éreztem nagyon halvány lüktetést a csuklójánál, de lehet, hogy ezt most már csak képzelem.

Közben valaki mentőt is hívott, ők pillanatok alatt a helyszínen voltak, hosszú időn át minden megtettek a kicsiért, de sajnos sikertelenül – folytatta a férfi.

Miközben a kisfiú életéért idegenek küzdöttek, a férfi szerint a családból senki nem jelent meg a vendéglőben. Legközelebb akkor látták őket, amikor a rendőrautó megállt a ház előtt, majd az anyával és a nagymamával együtt távoztak.

Ahogy arról az Orgio korábban is beszámolt, a 32 éves T. Júlia pénteken délután

szíven szúrta kisfiát, míg a férje a lányukért ment az oviba.

A gyilkosság idején a nagymama volt még otthon

– Júliát jó, ha egy évben kétszer láttuk az utcán, legtöbbször a kicsit is a férfi hozta-vitte. Talán valamennyien elmentünk a mellett az esetleges jel mellett, hogy az asszony azért zárkózik a nap szinte 24 órájában a falak közé, mert mentális problémái vannak – mondta egy helybéli a Blikknek.

A rendőrök a helyszínen elfogták az anyát, és pszichiátriára szállították. Hétfőn elrendelték a letartóztatását. A nő ügyvédje fellebbezett a letartóztatási döntés ellen.