Megszólalt a férfi, aki felnevelte a szemptemberben meggyilkolt lányt

Vágólapra másolva!
Szeptemberben egy szinte felismerhetetlenségig összeroncsolt fejű holttestet találtak a III. kerületi Ladik utcában. A rendőrök azonnal tudták, hogy gyilkosság történt. Egy telefont is találtak a helyszínen, annak alapján jutottak el a lány nevelőapjához – a férfi nevén volt a készülék – majd az édesanyjához, akinek a DNS-mintája alapján azonosították Nikolettet – írj a Blikk.
Vágólapra másolva!

"Nikit hat hónapos kora óta én és a feleségem neveltük. A bátyám unokája. Egy pincében találtunk rá és testvérére, így magunkhoz vettük őket.

egyetlen kérésünk volt: rendesen tanuljon. Nem is volt vele semmi probléma, remekül tanult, szófogadó, igazi mintagyerek volt, ameddig fel nem tűnt az életében ez a férfi, aki később megölte" – mondta elkeseredetten a nevelőapa a Blikknek.

Niki 16 éves koráig nem is látta az édesanyját, ő ugyanis nem jelentkezett. Aztán előkerült a semmiből, Niki pedig úgy döntött, hogy szeretne vele élni.

Ebben jócskán közrejátszott, hogy az anyuka megengedte, hogy Niki a barátjával náluk éljen. Végül onnan a lány anyjának barátja dobta ki őket

- írja a napilap.

"Én akkor is rendszeresen hívtam a lányom telefonon, de mindig a barátja vette fel a telefont. Szerintem akkor már komoly terrorban tartotta Nikit – mondta a nevelőapa.

A gyilkossággal gyanúsított fiút is nevelőszülők nevelték fel. A férfi több házba is betört. A lánnyal való megismerkedésekor folyamatosan lopott, ebből élt.