Petíciót küldött a CÖF-CÖKA a szuperkórház érdekében a Gyurcsány-párti polgármesternek

Ifj Lomniczi Zoltán, Csizmadia László és Fritz Tamás a CÖF (FIDESZ-szatelit) vezetői.
Ifj Lomniczi Zoltán, Csizmadia László és Fritz Tamás a CÖF (FIDESZ-szatelit) vezetői.
Vágólapra másolva!
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány petíciót küldött Újbuda Gyurcsány-párti polgármesterének, László Imrének annak érdekében, hogy jobb belátásra bírják a szuperkórház megépülésével kapcsolatban. Az alapítvány közleményében azt írja, hogy az állampolgárok felháborodását jelzi, hogy pár nap alatt több mint ötezren írták alá a megépülés mellett szóló támogatói ívet.
Vágólapra másolva!

Az állampolgárok felháborodását jelzi, hogy pár nap alatt

–írja közleményében a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, hangsúlyozva, hogy orvos szakértők, köztük neves professzorok is értetlenül szemlélik a XI. kerületi polgármester hezitálását az objektumról. Mint írják:

Az alapítvány két neves professzor véleményét is kikérte a szuperkórház szükségességével kapcsolatban, Csókay András és Papp Lajos professzorok véleménye biztosíték az alapítvány számára, hogy igaz ügyet támogatnak.

A CÖF-CÖKA azt reméli, hogy

László Imrét a szakmai érvek átsegítik a politikai érdekek meredek falán.

Hozzáteszik, hogy örömmel vették Simicskó István, a kerület KDNP-s országgyűlési képviselőjének csatlakozását és támogatását, amely erősít ügyük hatékony képviseletét.

Az ellenzéknek addig volt fontos az egészségügy, amíg hatalomra nem kerültek

Ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, a CÖF szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy

az ellenzék kétszínű politikát folytat az egészségügy terén,

ráadásul fény derült arra is, hogy nincsenek tisztában az egészségügy valós helyzetével hazánkban. Az alkotmányjogász példaként említette, hogy szemlátomást a CT berendezések számáról sincs valós fogalma a főpolgármesternek.

Ifj Lomniczi Zoltán, Csizmadia László és Fritz Tamás a CÖF vezetői. M.Schmidt János

Egyértelmű, hogy felelőtlen politikai haszonszerzésből olyan projekteket, legyen szó akár egészségügyi vagy sportberuházásról, ami a kormányzathoz köthető megpróbálják megfúrni –tette hozzá.

–hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a szuperkórház valamennyi magyar ember érdekeit szolgálná.