Ez buktathatja le VV Fanni gyilkosát

B. László, akit VV. Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak
Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Vágólapra másolva!
A kamerafelvételek és cellainformációk mellett a mikroszkópos vizsgálat is a nyomozók segítségére lehet a VV Fanni gyilkossági ügyének megoldásában. Bár B. László megpróbálta eltüntetni az összes hátrahagyott nyomot, valamit mégsem takarított el, így vérnyomok és egy ruhadarab mikroszálja buktathatja le - tudta meg a Lokál. 
Vágólapra másolva!

Kesztyűt húzott, amit többször le is cserélt, és takarított is - többek között így próbálta meg eltüntetni a gyilkosság nyomait B. László - írja a Lokál.

A férfinak erre egy hete volt. Két autót használt: egy Skoda Feliciát és egy bérelt Citroent.

Az egyik csomagtartójában a rendőrök vérnyomokat találtak, és előkerültek a kesztyűk is, szintén vérnyomokkal. Sőt, a lány pulóverének a mikroszálait is megtalálták.

B. László cipőjén pedig olyan homokdarabok voltak, amelyek a dunai kompkikötő talajmintáival megegyeztek.

B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak. Forrás: Origo

- mondta el a Bors egyik informátora.

Korábban pedig a férfi mobiltelefonját is megvizsgálták, amelyből kiderült, hogy az interneten olyan kifejezésekre keresett rá, mint "vízi hulla".

A cellainformációk és a kamerafelvételek alapján az is kiderült, hogy 2017. november 20-án, éjfélkor került a bérelt autóba a lány vérével szennyezett kötél. Sőt, az is világossá vált, hogy a holttestet a férfi először a Skoda Felicia hátsó ülésére tette, majd onnan átrakta a csomagtartóba. VV Fanni holtteste viszont azóta sem került elő.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

A Fővárosi Főügyészség B. László ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt emelt vádat.