Újabb hazugsággal bukott le Karácsony Gergely: Timmermanshoz menekült a botrányai elől

Vágólapra másolva!
Megint hatalmas hazugsággal bukott le Karácsony Gergely, a teljesen alkalmatlan zuglói polgármester és főpolgármester-jelölt. A szerda esti TV2 előtti tüntikézésen azt mondta, hogy ma újra elmennek a TV2 elé, miközben pontosan tudta, hogy erre nem kerül sor. Egyrészt mert mára Brüsszelbe rendelték Soros György egyik leghűségesebb szövetségeséhez, Frans Timmermanshoz, másrészt mert a tegnapi tüntikézés hatalmas bukás volt, néhány tucatnyian mentek el csak rá - és ebben már benne voltak az ellenzéki politikusok és a kampányoló képviselőjelöltek is.
Vágólapra másolva!

Holnap megint eljövünk - mondta Karácsony Gergely a szerda esti TV2 előtti tüntetésecskén, megpróbálva harciasnak látszani. Aztán persze nem mentek el, vagyis Karácsony újabb hazugságon bukott le.

Karácsony Gergely a tüntikézés után megpróbált elmenekülni, de utolértük Forrás: Origo

Nem véletlen, hogy elmaradt a nagy hangon belejelentett esemény, Karácsony szándékosan hazudott.

A tegnap esti rendezvény ugyanis hatalmas bukás volt, ahogy megírtuk, a kezdetekor legfeljebb 50-en lehettek, de később is csak maximum 90-en gyűltek össze a TV2 székháza előtt. Nyilvánvaló volt, hogy egy

ilyen bukást nem akar megismételni még a teljesen alkalmatlan Karácsony sem.

Ráadásul azt is tudnia kellett, hogy

csütörtökön Brüsszelbe kellett mennie, Soros György legfőbb brüsszeli szövetségese, Frans Timmermans rendelte magához.

Karácsony Gergely Brüsszelben Frans Timmermansszal Forrás: Karácsony Gergely/Facebook

Mint azt megírtuk, László Imre, az ellenzék újbudai polgármesterjelöltje többször is szexuálisan zaklatta az egyik női beosztottját, egy orvosnőt 2012 környékén - erről az áldozat beszélt az Origónak és a Tényeknek is.

A Tények videója:

Azt is elmondta, hogy az egyik alkalommal az asztalon akarta megerőszakolni, ekkor dulakodásig fajultak az események. Máskor arra szólította fel, hogy simogassa meg a nemi szervét, és amikor az orvosnő ennek nem akart engedelmeskedni, arra célozgatott, hogy ő a főnöke. A korábban orvos-igazgatóként dolgozó Gyurcsány-párti politikus durván visszaélt a hatalmával, megalázó helyzetbe kényszerítve a szakmájában elismert beosztottját. Az orvosnő hét évvel a történtek után úgy vélekedik, szörnyű lenne, ha László megnyerné a polgármester-választást a XI. kerületben.

László Imre, az "európai magyar" Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-párt szóvivője szerda este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal fenyegetőzött, hogy ő bármikor képes hamisítani egy olyan videót, amiben fideszes politikusokat rágalmaznak.

Ez durva rágalmazás: nem vonjuk kétsége Gréczy állítását, hogy ő képes lenne hamisítani, de a László Imrét ért vádak valódiak. Bár a TV2 és az Origo védi az áldozat személyiségi jogait, ezért nem nevezzük meg, és ezért torzította el a Tények a hangját, de Gyurcsányék pontosan tudják, ki az a köztiszteletben álló orvosnő, akiről szó van. Ezért is menekül Karácsony és László Imre a téma elől, félnek, hogy újabb részletek derülnek ki arról, mit tett a jelenlegi újbudai polgármesterjelölt.

Nem véletlen, hogy László Imrét nemcsak mi nem tudtuk elérni, de még a vele baráti propagandasajtónak sem vette fel a telefont, ugyanis nem lehet olyan kérdést feltenni az ügyben, amire az újbudai ellenzéki jelölt ne keveredne hazugságba. Ezért csak kimódolt Facebook-üzenetekben és beszédekben kommunikált, kérdezni nem lehetett.