Halálosan megfenyegette magyar szerelmét egy holland férfi

Győrújbarát, fenyegetőzés, külföldi férfi, 2019.10.04.
A győri rendőrök zaklatás bűntett, közokirat-hamisítás bűntett, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 38 éves holland férfivel szemben
Vágólapra másolva!
Még egy magyar jogosítványt is készített magának az a 38 éves, holland férfi, aki egy magyar lányba lett szerelmes. Együtt is éltek, de szakítottak, amit a külföldi nem akart elfogadni, ezért Győrújbarátra jött, hogy ismét a nő mellett legyen. A férfi fegyvert és lőszereket szerzett.
Vágólapra másolva!

Pénteken érkezett bejelentés arról, hogy Győrújbaráton egy külföldi férfi hónapok óta rendszeresen zaklatja és fenyegeti volt élettársát és annak családját.

A zaklató azzal is fenyegetőzött, hogy lelövi a nőt.

Forrás: police.hu

A férfit a rendőrök a közelben fogták el, aztán a kapitányságra vitték. Fegyver akkor nem volt nála, az autójában sem találtak, de egy hamis magyar jogosítvány igen.

Forrás: police.hu

Szombaton házkutatást tartottak a győrújbaráti lakhelyén, ahol egy engedély nélkül tartott lőfegyvert és nagyobb mennyiségű lőszert foglaltak le.

Forrás: police.hu

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, zaklatás és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás a 38 éves férfi ellen. A győri rendőrök hétfőn kezdeményezték az ügyészségnél a holland zaklató letartóztatását.