Karácsony Gergely 5 év alatt nem tudott érdemi eredményeket felmutatni Zugló élén

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. október 1. Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt az idősek világnapja alkalmából, Könyöradomány helyett érdemi megbecsülést az időseknek címmel tartott sajtótájékoztatóján a belvárosi Széchenyi téren 2019. október 1-jén. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
A Nézőpont Intézet elemzője azt mondta, már 2014 óta, vagyis öt éve vezeti Zuglót Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, de ennyi idő alatt sem tudott érdemi eredményeket felmutatni.
Vágólapra másolva!

Tóth Erik szombat reggel az M1 csatornán azt mondta, Zugló egy működő fővárosi kerület volt, és nagy fejlesztési potenciállal rendelkezett.

– mondta.

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt öt éve vezeti Zuglót, de ennyi idő alatt sem tudott érdemi eredményeket felmutatni Forrás: MTI/Mónus Márton

Az ellenzéki összefogásról az elemző azt mondta, az 2014-ben lett volna eredmény, amikor valóban volt ilyen választói elvárás: Az ellenzéki pártok nagy része - az én meglátásom szerint - elvesztette az identitását, és ezért jöhetett létre ez az ellenzéki összefogás vagy legalábbis koordináció.