Életveszélyes sérülésekkel végződött egy kerti parti Hódmezővásárhelyen

Vágólapra másolva!
Három férfi verte össze egyikük haragosát, a szomszédot. Ütötték és rúgták, majd a sorsára hagyták a súlyosan sérült férfit, akihez csak másnap hívtak mentőt az ismerősei. Az ügyészség kezdeményezte, hogy a három támadót tartóztassák le. 
Vágólapra másolva!

A gyanúsítottak egyike kerti partit szervezett múlt hét szombaton hódmezővásárhelyi házában, amelyre a barátait is meghívta. Ittak és beszélgettek, többek között arról a szomszédról, akivel régóta haragban volt a házigazda. Nem sokkal később össze is vesztek a szomszéddal,

mire a társaság odament a lakásához és megütötte.

Amikor a szomszéd a földre esett, otthagyták. De nem mentek messzire. Amikor látták, hogy elmegy otthonról, elhatározták, hogy ráijesztenek. Követték a szomszédot, akire egy közeli parkban rátámadtak.

A férfi már az első ütéstől újra a földre került, ahol mindhárom férfi ütni-rúgni kezdte. Már vérzett, amikor ott hagyták, hogy visszatérjenek a kerti partira.

A szomszéd hazament, de fájdalmai ellenére nem kórházba indult, hanem lefeküdt aludni. Még aznap, 23 óra volt már, amikor újra megjelentek nála a támadói és ütni-verni, rugdosni kezdték.

Másnap az ismerősei hívtak rendőrt és mentőt: a szomszédot életveszélyes állapotban vitték kórházba bordatöréssel, légmellel és egyéb súlyos sérülésekkel.

Az életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárásban a főügyészség indítványozta mindhárom gyanúsított letartóztatását.