Deutsch Tamás: Karácsony Gergely a brüsszeli elit jelöltje, nem a budapestieké

Karácsony Gergely Brüsszelben
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt teljesen alkalmatlan a feladata betöltésére, mert tíz nappal a választások előtt azért lobbizik Brüsszelben, hogy az uniós fejlesztési forrásokból minél kevesebb jusson Magyarországra, hogy a nekünk járó pénz töredékéről is Brüsszelben szülessen döntés, amely ellentétes minden magyar ember érdekével - jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő csütörtökön Brüsszelben.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a balliberális elit főpolgármester-jelöltje váratlanul Brüsszelbe utazott, hogy Soros György egyik legfontosabb európai szövetségesével, Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság klímavédelemért felelős leendő alelnökével találkozhasson. Deutsch Tamás délután sajtótájékoztatót tartott a témában, ahol kiemelte, Karácsony Gergely alkalmatlan a főpolgármesterségre, mert

tíz nappal a választások előtt nem a budapestiekkel, nem a magyar emberekkel akar találkozni, hanem "Brüsszelbe szaladgál",

Brüsszel bevándorláspárti politikusaival találkozik. A fideszes politikus külön kiemelte Timmermanst, és azt a tényt, hogy Karácsony zárt ajtók mögött tárgyalt vele.

- fogalmazott. A politikus úgy látja, a találkozó célja az volt, hogy csökkentsék, "lényegét tekintve teljes egészében vegyék el a magyar emberektől", a magyar önkormányzatoktól, a budapestiektől az uniós fejélesztési forrásokat. Az uniós képviselő szerint a cél az, hogy az elvett forrásokról ne Magyarországon az önkormányzatok bevonásával, a szakmai és társadalmi szervezetek közreműködésével, hanem Brüsszelben bevándorláspárti szempontok alapján szülessen döntés. Elmondása szerint ez az elképzelés azt jelentené, hogy a Magyarországnak járó pénzeket elveszik, és csak a bevándorlást támogató önkormányzatok kaphatnának azokból, versenyezve az unió valamennyi pályázó önkormányzatával. "Nincs olyan uniós bizottsági javaslat, parlamenti döntés, amely nem bevándorláspárti lenne, amelyik ne erősíteni akarná az Európába irányuló migrációs folyamatot. Ezektől kell megvédeni Magyarországot, a magyar önkormányzatokat" - mondta Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás sajtótájékoztatója: