Berki Krisztián rendkívül magabiztos a választás előtt

Vágólapra másolva!
Újabb videót tett közzé Facebook-oldalán Berki Krisztián budapesti celeb, főpolgármester-jelölt. Természetesen mi másról szólna a bejegyzés, minthogy ő a legalkalmasabb jelölt Budapest vezetésére, bár, hogy ez miért van így, arról most sem lehet megtudni semmit. Mindenesetre Berki nagyon magabiztos, és első helyre várja magát a vasárnapi főpolgármester-választáson.
Vágólapra másolva!

Berki ötlettára kifogyhatatlan, ha kampányvideók készítéséről van szó. Most a Hősök teréről jelentkezett - írja a Ripost.

Ahogy a lap is írja, Berki kíméletlenül üti ellenfeleit a kampányban, amit most is folytatott, nemrég tett közzé ugyanis közösségi oldalán egy bejegyzést, melyben egy lovon ülve a Hősök teréről bírálja Tarlóst, Karácsonyt és Puzsért, hangsúlyozva, hogy márpedig ő fog nyerni a vasárnapi választáson.

A kampányban minden jelöltnek sikerült bemutatkoznia, nehezményezi ugyanakkor, hogy Karácsony Gergely gyáván elmenekült a sajtó elől a férfi vécébe, Puzsér csak őrjöngött, míg Tarlós István szinte meg sem szólalt.

- mondja az alkalmatlan botrányceleb.

Ugyanakkor néha egy ilyen ember is fején találja a szöget, hiszen Karácsony Gergellyel kapcsolatban kiemeli a csődbe vitt Zuglót és a veszteséges parkolási rendszert, majd felteszi a kérdést:

Majd azzal zárja mondandóját, hogy ő nem közvélemény-kutatást akar nyerni, hanem választást.