Dühös volt az élettársára, ezért megszúrta egy ismerősét

Vágólapra másolva!
Az ügyészség vádat emelt egy törökszentmiklósi férfival szemben, aki bezárta a házába rokonait és egy ismerősét, majd utóbbit megszúrta egy késsel. Az ismerőse életveszélyesen megsérült. 
Vágólapra másolva!

A férfit már korábban is elítélték életveszélyt okozó testi sértés miatt. Március közepén aztán megkérte az egyik ismerősét, hogy vigye el őt, az élettársát és az unokahúgát autóval Soltra. Ez így is történt, és már visszafelé tartottak, amikor Törökszentmiklóson megálltak egy áruházná. Ott a férfi élettársa a boltból elment valahová, és nem tudták, hogy hova tűnt. Ezen a férfi nagyon feldühödött és szidni kezdte az autót vezető ismerősét, az unokáját és a kocsiban utazó unokahúgát.

Hazavitette magát, majd mindenkit beparancsolt a házba, bezárta az ajtót és elővett egy kést.

Azzal fenyegetőzött. Azt akarta elérni, hogy az élettársa hazamenjen. Az unokája telefonon próbálta elérni a férfi élettársát, de a nő nem vette fel a telefont.

A férfi idegességében ekkor felkapta a kikészített kést, majd a neki háttal ülő ismerősét az oldalán megszúrta, életveszélyes sérülést okozva.

A férfi ezután letette a kést, kinyitotta az ajtót, kiengedte a bezárt rokonait, a megszúrt ismerősét pedig elküldte orvoshoz.

Az agresszív férfi ellen eljárás indult.