Aggódnak a Honvéd szurkolói Karácsony fenyegetése miatt

Vágólapra másolva!
Nagyon aggódnak a Budapest Honvéd szurkolói, hogy Karácsony Gergely leállítja az épülő Bozsik Stadion építését. Az új főpolgármester „stadionstoppal" kampányolt és megválasztása után is kijelentette, hogy le fogja állítani a stadionberuházásokat. A nagy múltú, 110 éves éves budapesti klub, ahol egykoron a világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc is játszott, levelet írt a kerület polgármesterének, Gajda Péternek.
Vágólapra másolva!

Ebben leírják, hogy számos aggódó üzenetet kaptak a szurkolóktól és arról kérdezik a polgármestert, hogy mi lesz az épülő stadion sorsa.

A levelet változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Polgármester Úr!

Kedves Gajda Péter!

Mivel az elmúlt napokban számos szurkolói kérdés és érdeklődés érkezett klubunkhoz a jövőre átadandó Bozsik Stadion kapcsán, mint a Budapest Honvéd FC cégvezetője érdeklődni szeretnék Önnél, hogy a különböző sajtóorgánumokban megjelent, a jelenleg folyamatban lévő sportberuházásokkal kapcsolatos hírek mennyiben érinthetik a kispesti stadion befejezését?

Több szurkolónk is abbéli reményét fejezte ki, hogy patinás klubunk, amely olyan játékosokat adott a magyar labdarúgásnak mint Puskás, Kocsis vagy Czibor, nem marad múltjához méltó stadion nélkül.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel

Gács Pál