Kiderült: Ahmed H. pontosan tudta, ha rendőröket dobál, akkor börtönbe megy

Ahmed H. Röszke Horgos
Vágólapra másolva!
A terrorizmusért elítélt Ahmed H. teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy büntetendő cselekmény a rendőrség megdobálása – mindezt ő maga vallotta be tegnapelőtt a bírósági meghallgatásán. Azt mondta, hogy Szíriában sorkatonaként katonai bíróságon szolgált, ezért tisztában van azzal, hogyha Szíriában valaki rendőröket dobál meg, azt a bíróság el fogja ítélni. A szír migráns nem rendelkezik érvényes úti okmánnyal egyetlen országba sem, egyetlen országnak sem kell. Soros-szervezetek sora támogatta korábban a határt védő rendőrökre támadó szír terrorista migránst.
Vágólapra másolva!

A terrorizmusért elítélt Ahmed H. az alperesi kérdések azon csoportjára, amelyek az előéletére vonatkoztak, azt válaszolta, hogy sorkatonaként Szíriában katonai bíróságon szolgált, ezért

tisztában van azzal, hogy amennyiben Szíriában valaki rendőröket dobál meg, azt a bíróság el fogja ítélni.

Tehát teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy ha rendőrökre támad, az büntetendő.

Mint arról korábban beszámoltunk, nem rendelkezik érvényes úti okmánnyal egyetlen országba sem Ahmed H. A szír terrorista tehát egyetlen országnak sem kell. Ezért idegenrendészeti őrizetbe kerül. Nyilvánvalóan látszik tehát, hogy Ahmed H. egy köztörvényes bűnöző, aki egy agresszív migráns tömeget megafonnal irányított a rendőrök ellen, és kövekkel dobálta a határt és Magyarországot védő rendőröket.

A sorosista propagandagyárak pedig megpróbáltak ebből a terroristából mártírt csinálni.

A 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt szír Ahmed H. tudta, hogy cselekedete a törvényekbe ütközik Forrás: MTI/Mónus Márton

Sorosék pátyolgatták a terroristát

Ahmed H. szabadon engedését követelte az Amnesty International (AI); a Soros Györgyhöz köthető szervezet szerint a férfi „nem követett el terrorcselekményt, ezt a bizonyítékok világosan alátámasztják”. Az AI egy petíciót is benyújtott a szaktárcához, amelyben azt kérték: enyhítsenek a vádlott büntetésén, és segítsenek neki minél előbb hazajutni Ciprusra. A The New York Times 2018. szeptember 20-i cikkében a szervezet egyik képviselője azt mondta, hogy az ítéletnek semmi köze az igazságszolgáltatáshoz; egy másik képviselő, Demeter Áron pedig úgy fogalmazott a Politico 2018. június 3-i cikkében: véleményünk szerint ez nem volt terrorcselekmény, és félreértelmezték a jogszabályokat. Minderről hosszabb írásban már beszámoltunk.

Az elítélt szabadon engedését követelte a nőverő Juhász Péter, és Gulyás Márton is, aki részt vett egy erről szóló tüntetésen.

A Soros-Sargentini jelentés pedig külön részt szentelt a büntetőeljárásnak, amely szerint a 42 éves férfit azért ítélték el, mert át akarta hozni a családját a magyar–szerb határon.

Az Európai Parlament a Magyarországot elítélő határozatában védte meg a bűnözőt: a 2017-es határozat szerint – amelynek megfogalmazásában részt vett Niedermüller Péter és Jávor Benedek is – „tisztességtelen” eljárással azért marasztalták el, mert „megafonnal próbálta nyugtatni a tömeget”, és mert „három tárgyat hajított a határt védő rendőrökre”.