Váratlan fordulat, mindent tagad a várpalotai kettős gyilkos

Várpalota, 2018. szeptember 28.
Bűnügyi helyszínelő Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg 2018. szeptember 28-án.
MTI Fotó: Mátyus Tamás
Vágólapra másolva!
A férfi korábban beismerte, hogy tavaly szeptemberben meggyilkolta volt barátnőjét és annak két éves kisfiát Várpalotán, most azonban azt állítja, hogy nincsenek emlékei arról a napról – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Lábbilincsben, vezetőszáron vitték B. Zsoltot a kommandósok csütörtök reggel a Veszprémi Törvényszékre.

A vád szerint a férfi tavaly szeptemberben brutálisan meggyilkolta volt barátnőjét, a 22 éves P. Enikőt, valamint annak 2 éves kisfiát.

Forrás: MTI/Mátyus Tamás

A meggyilkolt nő szülei is elmentek a tárgyalásra, akik az eset óta most néztek először a férfi szemébe, de nem szóltak hozzá egy szót sem.

Ha B. Zsolt beismerte volna a bíróságon az ellene felhozott vádakat, akkor tárgyalás nélkül elítélhették volna, de a férfi határozottan tagadta a gyilkosságot.

– mondta a férfi a bíróságon. Korábban már beismerte a gyilkosságot, most viszont azt is tagadja, hogy féltékeny volt a nő és a gyereke kapcsolatára.

– tagadott B. Zsolt.

Ahogy korábban megírtuk, tavaly szeptemberben az egyik szomszédja talált rá a nő és a fia holttestére várpalotai otthonukban. A vád szerint

a 40 éves férfi nem tudta elfogadni, hogy a nő szakított vele, ezért őt megfojtotta, a két éves kisfiút pedig egy késsel halálra szurkálta.

A gyilkosság után rablógyilkosságnak akarta álcázni a tettét, ezért feltúrta az egész lakást, az értékeket pedig elrejtette. A rendőrség másnap elfogta a férfit, aki később beismerő vallomást tett.