Több állatot bánthatott, a gyerekeivel is csúnyán bánt a balotaszállási állatkínzó

Balotaszállás állatkínzó nő
Vágólapra másolva!
Nem számíthat sok jóra az a kegyetlen asszony, aki a kutyáját az autójához kötötte és hazáig vonszolta a földön, amikor az már nem tudott futni. A faluban szinte senki nem áll ki mellette, mogorva természete miatt egyik szomszédjával sem volt kifejezetten jóban. Az asszony az eset óta elmenekült otthonról. Nem csak a riporterek, hanem a buzgó állatvédők elől is bujkál, sokan tennék vele, amit ő tett a kutyájával. A balotaszállásiak azt remélik, hogy megtalálják valahol, és börtönbe kerül brutális tette miatt. 
Vágólapra másolva!

Csendes, elhagyatott a Balotaszállás melletti tanyaközpont azóta, hogy az állatkínzó nő messzire menekült onnan a kíváncsi újságírók, rendőrök és a buzgó állatvédők serege elől.

Forrás: Origo

Valószínűleg a saját szomszédai szeme elé sem szívesen kerülne, mert

rájött, hogy akár meg is lincselhetik.

Férje és fiai ugyan még a házban vannak, de amikor ott jártunk, egyikük sem mutatkozott.

Mindössze

egy csapzott szőrű, kistestű, lesoványodott fekete kutya fogadott minket a kerítésnél.

Látszott rajta, hogy az asszony vele sem bánhatott jobban,

mint a másik, kegyetlenül meggyilkolt kutyájával.

Ez a kutya is veszélyben lehet a gyilkos asszony mellett Forrás: Origo

Amikor beljebb mentünk a faluban, láttuk, hogy a házak és az utcák is tiszták, rendezettek, a lakók rendes emberek, akik nagy gondot fordítanak környezetükre.

Balotaszállás Forrás: Origo

Senki nem gondolta volna, hogy épp egy ilyen nyugodt kis településen történik egy ilyen brutálisan kegyetlen állatkínzás.

Forrás: Origo

A falu egyik lakója, Elemér, egy 60 év körüli férfi elárulta, hogy korábban is ismerte már a családot, még azelőtt, hogy a tanyájukra költöztek. Akkor még bent laktak a faluban. Van két fiuk, akik maguk is tartanak jószágokat. Hozzátette, hogy a nő

nemcsak az állatokkal bánt gorombán,

hanem gyerekeivel is rendszeresen veszekedett.

"Kutyákat, lovakat, de még vagy hatvan birkát és tyúkokat is tartottak.

De minek az ilyennek ennyi állat, aki nem tud velük bánni?

Most nincs otthon a tanyán, ki tudja, hova menekült, biztos a rendőrök elől bujkál. De megérdemelné, hogy megtalálják, és megkapja végre a méltó büntetését! A menye ráadásul ott dolgozik a bíróságon. Alapvetően is egy agresszív, házsártos nőszemély, a fiaival is állandóan kiabált, fennhangon szidalmazta őket. Nem is nagyon voltam vele beszélő viszonyban én sem"

- mondta.

Elemér régi szomszédja volt az asszonynak Forrás: Origo

Régi szomszédja, Gizi néni azt mondta, ő közelebbről ismerte az asszonyt, régebben még beszélgettek is egymással, de kifejezetten sosem voltak jóban.

"Beszéltünk néha, de csak ilyen köszönés szintjén, meg pár szót váltottunk, ilyen 'szia, hogy vagy' szinten. De puszipajtások sosem voltunk. Mondjuk azt, hogy sosem olvadozott a kedvességtől. Meg aztán nem is az eszéről volt híres, ellenben nagy jómódban éltek, hatalmas telek, nagy ház, sok háziállat már harminc éve is, csakúgy, mint most.

De az egész családdal nem stimmelt valami. Gyakran veszekedtek, hangoskodtak, a két fiúval már gyerekként is voltak gondok, nem tanultak, buták voltak, egyiküket el is tanácsolták az iskolából.

Igazából őket csak a pénz felhalmozása érdekelte, hogy abból legyen minél több, érzelmi dolgokkal nem foglalkoztak. Így aztán nem csoda, hogy az állatokkal is ilyen ridegen bántak. De ez azért engem is meglepett.

Az a baj, hogy az egész falu erről fog elhíresülni, lejáratják vele a normális, tisztességes embereket is.

Mindenki emiatt ítél meg minket. A menye ráadásul úgy tudom, ügyvédként dolgozik, most neki is éghet az arca az anyósa viselkedése miatt."

- mondta az asszony.

A helyi kisboltban dolgozó eladó is ismerte a nőt, de csak látásból, hozzá járt vásárolni. Azt mondja, őt is megbotránkoztatta az eset, de bővebben nem akart róla beszélni arra hivatkozva, hogy nem ismeri annyira a részleteket, hogy véleményt mondjon.

A bolttal szemben lévő kis parkban két fiatal lány ült a padon. Ők is csak a hírekből hallottak az esetről.

- mondták.

Egy fiatal anyuka is szívesen beszélt velünk. Ő úgy gondolja, hogy talán

fel sem fogta tettének következményeit, és

hirtelen felindulásból cselekedett.

- magyarázta.

Balotaszállás állatkínzó nő Forrás: Origo

A balotaszállási asszony ellen a héten állatkínzás miatt indult eljárás amiatt, mert

halálra kínozta a kutyáját, az autója utána kötötte és gázt adott.

Az állat bűne az volt, hogy megijedt a vihartól és elszökött. Amikor számon kérték a tettéért, nem értette, hogy ezzel miért követne el bűncselekményt. Sőt, még azt is elárulta, hogy korábban lovat is kötött az autója után. A nő egyelőre szabadlábon védekezhet, de lehet, hogy maga fog jelentkezni a rendőrségen, mert sokan szeretnék azt tenni vele, amit ő tett a gyámoltalan, magát megvédeni nem képes állattal. Tette hatalmas közfelháborodást váltott ki a normális emberekben, azokban, akik soha nem bántanának senki, sem embert, sem állatot.