Új bizonyítékok kerültek elő VV Fanni ügyében

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
A rendőrség lezárta a nyomozást VV Fanni ügyében. A Blikk információ szerint olyan új bizonyítékok kerültek elő, amik alapján gyilkossággal vádolhatja meg az ügyészség az egykori valóságshow szereplő megölésével vádolt B. Lászlót.
Vágólapra másolva!

A rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügy iratait az ügyészségnek, vagyis hamarosan emberöléssel vádolhatják meg B. Lászlót. A férfi korábban elismerte, hogy VV Fanni élettelen testét odaadta idegeneknek, de ez után nem tudja, hogy mi történt vele.

A Blikk úgy tudja, hogy a másfél éve tartót nyomozás közben nem régen

újabb bizonyítékokat találtak a nyomozók, amik bizonyítják, hogy B. Lászlónak köze van Novozánszki Fanni meggyilkolásához.

Forrás: Origo

– mondta a lapnak a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József.

Fanni holtteste még mindig nincs meg, de a családja örül annak, hogy végre lezárult a nyomozás. A nő anyja tudja, hogy már nem fogja visszakapni a lányát, de szeretné, ha a gyilkos megkapná a büntetését.

Forrás: Blikk

- mondta az asszony, aki végig bízott a rendőrségben.

A lap szerint a rendőrség nem sokára olyan részleteket árulhat el az ügyről, amikről eddig nem tudtunk.

„Minden apró részletet, mozzanatot tudnak arról a 2017. novemberi estéről, amikor Fanni eltűnt.

Sok bizonyíték van a férfi ellen, aki állítása szerint idegeneknek adta át az eszméletlen lányt, de a rendőrök pontosan tudják, nem ez történt"

– mondta Blikknek az informátora.

Ahogy korábban megírtuk, VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Pár hónnappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót gyanúsították meg a meggyilkolásával, mert

a nő eltűnésének estéjén a Marina-parti lakásából hozta ki a nő testét, amit a mélygarázsában álló autójába tett és elvitte valahova.

Forrás: police.hu

Elmondása szerint számára idegen embereknek adta oda, ezek után nem tudja, mi történt Fannival. A bérelt autót ezek után véresen vitte vissza a kölcsönzőbe, aminek a tulajdonosa hívta ki a rendőrséget.
Később kiderült az is, hogy B. László olyan országokat keresett az interneten a nő eltűnése után, amiknek nincs kiadatása Magyarországgal.

Belizét szemelte ki magának, oda akart egyedül elutazni, vagyis valószínűleg megszökni a nyomozás elől.

B. László az eset óta egészen idén június közepéig börtönben volt, most házi őrizetben van. VV Fanni holttestét másfél év elteltével sem találták meg a hatóságok, pedig már nagyjából mindenhol keresték.