Vágólapra másolva!
Megtiszteltetés, hogy Tusványoson léphetnek fel – köszöntötte Ákos a közönséget szombat este, a fesztivál utolsó napján. A nagyszínpadi fellépések sorát a magyarországi énekes és zenekara zárta, megörvendeztetve a közönséget régi, bonanzás számokkal is.
Vágólapra másolva!

Szombat délután véget értek a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor utolsó előadásai is a programsátrakban, az idei utolsó tusványosi estére hangolódtak a fesztiválozók.

A nagyszínpadi koncerteket a felvidéki Jóvilágvan zenekar nyitotta, felhangolva a bulira a már több napja itt lévő és enyhén megfáradt, valamint a frissen érkező fesztiválozókat, majd az Intim Torna Illegál lépett színpadra.

Az Intim Torna Illegál az összes slágerét eljátszotta Tusványoson Forrás: Origo

Ezúttal ugyan nem hordozott körbe kádat a közönség a koncerten, de a Vágjál lyukat a kádban című dal elhangzott, sőt, konfettieső és óriáslufik is fokozták a már amúgy is a tetőfokára emelkedett hangulatot.

A jubileumi Tusványos utolsó nagyszínpadi fellépőjének koncertjére zsúfolásig megtelt a nézőtér, ezrek buliztak Ákos dalaira,

és noha eredetileg nem volt benne a repertoárban, mivel napközben az előadó a különböző sátrakban többször is hallotta lejátszani, felcsendült az Ilyenek voltunk című dal is.

Nem lehetett egy gombostűt sem Ákos szombat esti koncertjén Forrás: Székelyhon.ro

A koncertek után, kihasználván az utolsó tusványosi ittlétet, sokan belevetették magukat az éjszakába, tudván, hogy egy évet kell várni, míg ismét átélhetik az itteni életérzést.

Péter Beáta / Székelyhon.ro