Kigyulladt egy sportközpont Budapesten

tűz, csörsz utca, mentők, tűzoltók 2019.06.24.
Vágólapra másolva!
Kigyulladt egy faház egy XII. kerületi sportközpont tetején a Csörsz utcában. A közelben lévő két ember közül az egyik még időben elhagyta a helyszínt, míg társát a tűzoltók mentették ki – írja a Katasztrófavédelem oldala. Egy gyerek meghalt - írja az MTI a rendőrség tájékoztatása alapján.
Vágólapra másolva!

A tűzoltók eloltották a tüzet, egy embert pedig kimenekítettek.

Forrás: Origo

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte: 18 óra 32 perckor érkezett bejelentés, amely szerint egy használaton kívüli faházban tűz keletkezett.

A tűzoltók egy nyolcéves gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületből, újraélesztését azonnal megkezdték a mentőszolgálat munkatársai. A gyerek a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

A BRFK a tűz keletkezésének okát büntetőeljárás keretében vizsgálja, és gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen - írta a rendőrség.

Forrás: Origo

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte: a XII. kerületi Csörsz utcában egy sportlétesítmény tetején kigyulladt egy 15-20 négyzetméteres faház. Egy gyereknek sikerült kimenekülnie, egyet pedig a tűzoltók hoztak ki, majd átadtak a mentőknek.