Tippmixen nyerte a pénzt az idős férfi, amiért megölte az unokája

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint saját unokája végzett egy sajószentpéteri nyugdíjassal, méghozzá azért, hogy megszerezze a 83 éves férfi pénzét. Bár a nyugdíjasnak egész életében nélkülöznie kellett, nemrég közel egymillió forintot nyert Tippmixen. A gyilkossággal gyanúsított férfit és a barátnőjét is letartóztatták.  
Vágólapra másolva!

Egész életében szegénységben élt az a 83 éves férfi, aki egy hete halt meg.

A gyanú szerint unokája és annak barátnője betört a férfi otthonába, hogy pénzt szerezzen tőle.

Nem véletlen, hiszen a nyugdíjas férfi nemrég nyert egy nagyobb összeget Tippmixen.

A Bors utánajárt, és kiderült, hogy 700 forinttal fogadhatott kettős kötésben arra, hogy a február 17-ei Bordeaux–Toulouse francia bajnoki meccsnek a félidejében vezetni fognak a hazaiak. Ez így is történt. De arra is fogadást kötött, hogy az olasz bajnokságban döntetlen lesz a félidőben az Internazionale–Sampdoria meccs, és a végén az előbbi csapat nyer.

Az idős férfi 987 000 forintot nyert.

Az első fogadást harmincszoros, míg a másikat negyvenhétszeres szorzóval adták, ami azt jelenti, hogy kötésben 1410-es szorzó volt, így jön ki a majdnem egymillió forintos nyeremény.


– mondták a sajószentpéteriek.

A páros először átkutatta az egész házat, majd, amikor megtalálták az ágyában alvó idős férfit, rátámadtak. Mivel attól tartottak, hogy felébred és felismeri őket, úgy döntöttek, hogy elhallgattatják:

fejbe dobták egy nagyobb kővel, és megszurkálták egy késsel.


A nyugdíjas holttestét másnap találták meg, a gyilkossággal gyanúsított párost pedig elfogták.