Magyarországi muszlim áljogvédők a jobboldaliakat terrorizálják

Vágólapra másolva!
A magyarországi muszlimok integrációjáért lobbizik a Magyar Iszlám Jogvédők Egyesülete (MIJE), amit nem meglepő módon a migrációs válság csúcsán, 2016-ban alapítottak. A létrehozásuk időpontja sem véletlen, a csoport, mint több más NGO, a szervezett bevándorlás (bevándoroltatás) támogatására alakult meg, együttműködésben a Soros György által is finanszírozott Helsinki Bizottsággal és a TASZ-szal. Az egyesület felesküdött a magyarországi muszlimok jogainak védelmére, és ami még fontosabb, a migráció melletti lobbizásra. Ennek egyébként kiválóan eleget is tesznek: Facebook-oldalukon rendszeresen lázítják követői közösségüket a kormánypárti politikusok és a konzervatív média ellen cinikus hangvételű „elemzéseikben" - írja a PestiSrácok.
Vágólapra másolva!

A nyugati és magyar balliberális - jelentős részben álhíreket terjesztő - sajtó muszlimok asszimilációjáról vagy integrációjáról beszél, pedig saját szemünkkel láthatjuk, hogy

sokkal jellemzőbb a bűncselekmények megsokszorozódása, a nemi erőszak, a fegyveres támadások és kirekesztő, fenyegető viselkedés (például Párizsban és Brüsszelben egyes üzletekbe nem léphetnek be nők) elharapódzása.

Integráció helyett erőszak és uszítás

Megkérdőjelezhető tehát azon európai politikusok jó szándéka, akik azt vallották, sőt vallják, hogy a migráció egy szükséges vagy hasznos dolog lenne.

Migránsok a Balkánon. A kép illusztráció Forrás: Origo

Sokkal valószínűbb azonban, hogy azok a döntéshozók, akik Európába hívták a muszlim tömegeket, tökéletesen tisztában vannak tettük következményeivel.

Hazájukban, Németországban és Franciaországban, a két legnagyobb muszlim kisebbségnek otthont adó országban,

a közel-keleti és afrikai bevándorlók beépítése a társadalomba már a 2015-től kezdődő migrációs válság előtt is nyilvánvalóan kudarcot vallott.

Ennek egyik példája, hogy a német szövetségi bűnügyi hivatal adatai szerint már a migrációs válság előtti 20 évben 40 százalékkal nőtt a külföldi származású személyek által elkövetett bűncselekmények száma.

Ez a szám azóta nemcsak emelkedett, hanem egyenesen kilőtt. Munkanélküliség terén is jól mutatkozik a társadalmi integráció kudarca.

Németországban például minden második migráns munkanélküli,

illetve akinek van állása, azoknak is egy jelentős része szaktudást nem igénylő munkakörben tevékenykedik, miközben a németeknek szakképzett munkavállalókra van szükségük, főképp orvosokra és informatikusokra.

A középkori Magyarországon sem sikerült integrálni a muszlimokat

Magyarországnak sokkal hosszabb idő állt rendelkezésére, hogy tesztelje a muszlimok asszimilálhatóságát, társadalmi beépíthetőségét.

Semmilyen formában sem járt sikerrel a mindenkori magyar állam.

Az első kísérlet a magyarországi muszlimok társadalmi integrálására a magyar történelem egyik legstabilabb időszaka alatt történt, Könyves Kálmán uralkodása idején.

Könyves Kálmán Forrás: Wikipedia

Könyves Kálmán nem politikailag korrekt módon próbált szót érteni a muszlimokkal, törvényekben kötelezte őket a magyar életmód elsajátítására.

Ennek ellenére sem járt sikerrel,

a böszörmények még 200 évvel később sem tudtak a magyar társadalom szerves részévé válni.

A második találkozást a muzulmán kultúrkörrel senkinek sem kell bemutatni: a Balkán felől érkező oszmán-török csapatok agresszíven igyekeztek átjutni a déli határon, majd megszállták Budát.

A társadalmi integráció elkötelezett álcivil támogatói

Láthatjuk tehát, hogy a muszlim kisebbségeket nemhogy asszimilálni nem lehet, de a társadalmi integrációjuk is, mint csoport, képtelenség. Ettől függetlenül persze vannak sikeres egyéni integrációs projektek, de tömegesen ez lehetetlenség.

Mégis ezt tűzte zászlójára a Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület (MIJE),

akik 2016-ban alakultak meg, a migrációs válság csúcsán, és egyből ki is nyilvánították hovatartozásukat:

két hónappal alapításuk után csatlakoztak a Soros György magyar jogászaiból álló Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nyilatkozatához, amely a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazás bojkottjára szólított fel.

A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesületnek is otthont adó újbudai, Fehérvári úti mecset épülete Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Persze nem véletlen a 2016-os alapítás:

Egyszerűbben szólva, kellett Magyarországra is egy olyan szervezet, amely a politikai érzékenyítéssel, mintegy gondolatrendőrségi felügyeletet biztosít a magyar sajtóban, közösségi médiában, hátha így

nagyobb sikert érnek el a bevándorláspárti erők.

Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület الرابطة الإسلامية المجرية للدفاع عن الحقوق Forrás: PestiSrácok- Facebook

Hogy mennyire volt ez sikeres, könnyű megmondani a 2016-os migrációs népszavazás elsöprő kormánypárti eredményének ismeretében is.

Mindenesetre az biztos, hogy a MIJE beállt a Soros-szervezetek propagandája mögé,

rendszeresen „elemzik" például a migrációs témájú, a konzervatív sajtóban megjelent cikkeket, nyilatkozatokat, és kérdés nélkül felülnek a fake news vonatra, ha az érvelés éppen úgy kívánja.

Igazán 2018-ra jöttek bele, amikor nekimentek a Stand for Christians, magyar keresztény hírportálnak, mivel szerintük a nagyrészt vallási tematikájú oldal felforgató (!) és gyűlöletkeltő (!).

A portálnak egyébként az volt a bűne, hogy lemerészelte írni, egyes muszlim többségű országokban a keresztények üldözésnek vannak kitéve.

Ellenben a MIJE nem fél - egyébként igaztalanul - iszlamofóbiát, kirekesztést, rasszizmust kiáltani, ha bevándorlási kérdésben megszólal egy konzervatív, kormánypárti politikus.

Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület الرابطة الإسلامية المجرية للدفاع عن الحقوق Forrás: PestiSrácok-Facebook

Míg a világ másik felén keresztényeket ölnek muszlimok, ahogy azt láthattuk például Srí Lankán, addig

Európában a migráció ellen felemelt szó halálos bűn az áljogvédők szemében.

Nyugat-Európában a balliberális sajtó eltitkolja, ha egy bűncselekményt muszlim migráns követte el, terroristák járkálhatnak szabadon, az áljogvédők mégis azt mondják, hogy a keresztények a felforgatók.