Soros blogja után ezúttal egy MSZP-s képviselő barátja is migránsozással gúnyolódik

Vágólapra másolva!
Az MSZP kispesti önkormányzati képviselője, Lackner Csaba barátjával a Facebookon folytatott nyilvános beszélgetésben gúnyolódott, és sértő megjegyzéseket tett a Fidesz helyi irodavezetőjének származására. Az amúgy magyar édesanyától és japán származású édesapától származó fiatalembert „lemigránsozták” a Facebookon. A sértő megjegyzések miatt a Fidesz kispesti vezetője, Dódity Gabriella bocsánatkérésre szólította fel a szocialista polgármestert. Néhány héttel korábban Soros blogja nevezte migránsnak Liu Shaolin Sándor magyar olimpiai bajnokot.
Vágólapra másolva!

Lackner Csaba kispesti MSZP-s képviselő és barátja nyilvános beszélgetést folytatott a Facebookon, és azon viccelődtek, hogy a Fidesz kispesti irodavezetője „2. generációs migráns”, illetve, hogy az amúgy magyar édesanyától és japán származású édesapától származó Song Simon „a bevándorlásellenes kampányarca” a kispesti fideszeseknek.

A sértő levelezgetés miatt a Fidesz helyi elnöke, Dódity Gabriella bocsánatkérésre szólította fel Kispest szocialista polgármesterét, Gajda Pétert, hogy „szólítsa fel az mszp-s párttársát, hogy származása alapján senkin ne élcelődjön”.

.

Íme Dódity Gabriella bejegyzése:

Forrás: Facebook

Néhány hete Soros blogja gúnyolódott a magyar olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor származásán. A főszerkesztő kínai vendégmunkásnak nevezte a magyar édesanyától és kínai édesapától származó sportolót. A Soros-blog főszerkesztője az országos felháborodás után megijedt, különösen amiatt, mert a Ripost megírta, per is lehet a 444 pimaszkodásából, és inkább bocsánatot kért.