Így gyűlölködik Gyurcsány képviselője

Oláh Lajos MSZP
Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo is beszámolt, három hónapon belül a második lengyel politikust késelték meg. Hétfőn reggel Wojciech Kudelskit támadták meg brutálisan, a kormányzó Jog és Igazságosság párt mazóviai vajdasági képviselője súlyosan megsérült. A politikus megtámadását a Demokratikus Koalíció szélsőbaloldali politikusa, Oláh Lajos eddig még nem kommentálta, nem úgy, mint januárban, amikor Pawel Adamowiczot, az ellenzékben lévő Polgári Platform (PO) alapító tagját szúrta halálra egy egyébként büntetett előéletű, korábban paranoid skizofréniával diagnosztizált gdanski férfi. Oláh akkor olyan abszurd bejegyzést tett közzé, mintha a magyar miniszterelnök és "lengyel barátai" is tehettek volna arról, hogy egy elmebeteg megölt egy politikust.   
Vágólapra másolva!

A Facebook-oldala alapján Oláh Lajos a Demokratikus Koalíció egyik legnagyobb gyűlölködője, habár kétségtelen, hogy abban a pártban nehéz lenne sorrendet felállítani, hogy ki gyűlöli jobban a kormányt és a rá szavazó embereket. Ennek egyik legszánalmasabb bizonyítékát januárban szolgáltatta az országgyűlési képviselő.

Nos, most, hogy hétfő reggel a kelet-lengyelországi Siedlce járási székhely volt polgármesterét, a kormányzó Jog és Igazságosság párt mazóviai vajdasági képviselőjét, Wojciech Kudelskit is életveszélyesen megsebesítették, kíváncsian várjuk, hogy Oláh egyáltalán elítéli-e az esetet, vagy lengyel kormánypárti politikus megtámadása esetén már nem is annyira érdekes, hogy mi történt.

Oláh Lajos Forrás: MTI